ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

ЕНТАН / ENTAN

Съдържа проантоцианидин и стандартизиран екстракт от гинко билоба

Предназначение

ентан
Ентан е протектор на кръвоносните съдове

ЕНТАН е продукт на растителна основа, представен като протектор на кръвоносните съдове. Препоръчва се при необходимост от подобряване на мозъчното кръвоснабдяване, както и при проблеми с циркулацията на кръвта в крайниците. Оптимизира функциите на малките кръвоносни съдове в очите и ушите.

Продуктът е с доказан противовъзпалителен ефект; освен това укрепва стените на кръвоносните съдове, балансира тока на лимфата и предпазва от агрегиране или слепване на тромбоцитите – важно условие за предпазване от образуване на тромби.

Профилактиката с ЕНТАН предпазва стените на кръвоносните съдове и кръвните клетки от въздействието на свободните радикали – продуктът е мощен антиоксидант, качество, основаващо се на биоактивния компонент от гинко билоба.

ЕНТАН е прилжим при зрителни проблеми, свързани с кръвоснабдяването; световъртеж и шум в ушите по същата причина; при заболявания на периферните кръвоносни съдове, венозна недостатъчност, при отоци след операции и травми, за подобряване на паметта и концентрацията, за възстановяване след преживян инсулт.

Как се приема

Капсулите ЕНТАН се приемат един или два пъти дневно (по една на прием) – след хранене, с вода. Макар да става дума за продукт от типа добавки, който се набавя без рецепта, направете консултация с лекар за точната доза и продължителността на приложението.

Възможни нежелани ефекти

ЕНТАН не проявява странични ефекти с негативно въздействие, ако се прилага според препоръките на лекар или по указанията от пациентската листовка.

Кога НЕ БИВА да се приема

Няма изрично съобщени противопоказания за прием на ЕНТАН, въпреки това пациенти от рискови групи трябва да се консултират за възможността да приемат продукта. От такъв тип консултация се нуждаят бременни, кърмачки, пациенти с множествена склероза и др.

По преценка на лекар ЕНТАН може да бъде прилаган при деца в подходяща дозировка и под контрол.

Взаимодействия с други медикаменти

Няма регистрирани взаимодействия с медикаменти, които са с рисков ефект за здравето на пациента.

При съвместен прием с антикоагуланти е възможно да се усили ефектът от въздействието им.

_______
Усреднена цена в аптеките – 14 лв за опаковка от 30 капсули

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *