Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Квантов анализатор констатира здравето

Техническото обслужване в медицината е напреднало толкова много, че точни изследвания се правят само с апарати, като революционния квантов анализатор, без да се налагат кръвни проби и други манипулации

За новата технология научаваме от авторското здравно предаване на д-р Вергиния Георгиева.

Японски учени изобретиха уникален апарат, наречен квантов анализатор, който дава информация за състоянието на всички вътрешни органи – бял дроб, черен дроб, стомах, тънките черва, дебелото черво, бъбреците, сърцето, щитовидната жлеза.

С негова помощ се отчитат лабораторни изследвания за повече от 150 показателя.

Освен, че изследването е безкръвно, то е безболезнено и безопасно.

Чрез него се съчетава боди скенер диагностика успоредно с квантов анализатор на различните органи и системи.

С помощта на квантов анализатор може да се определи дефицитът на минерали и витамини – желязо, калций, селен.

квантов анализатор
Квантов анализатор е революционен апарат за най-ранна диагностика на всички видове заболявания

Откриват се завишените стойности на холестерол и триглицериди, общо емоционално състояние на организма и хормоналната активност.

Отчитат се усвояемост на протеини, минерали, лигавични гънки на стомаха, дванадесетопръстника  и на червата, както и други трудно достижими показатели.

квантов анализатор
Пациентът държи в ръка сензорен проводник за квантовия анализатор

Изследванията с квантов анализатор са изключително подходящи и за хора, които искат да проверят профилактично своето общо здравословно състояние, обясни д-р Вергиния Георгиева.

Апаратурата е изключително прецизна и само в рамките на няколко минути ще получите резултатите за повече от 150 показателя за здраве.

Единственото нещо, което пациентът трябва да направи е да държи в ръка сензорния проводник, чрез който апаратът извлича информация от човека и го вкарва автоматично в апарата за отчитане.

Добрата новина е, че този апарат отчита и най-незабележимите промени в клетките и тъканите, които след време ще доведат до развитие на различни болести.

квантов анализатор
Д-р Вергиния Георгиева обяснява какво представлява квантов анализатор

Това дава шанс на всеки човек да предприеме възможно най-рано оздравителни действия и процедури, с които да не позволи болестите да го атакуват.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *