Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Доктор Стивън Фулдър: Ето какво ще се случи с тялото ви, ако 1 седмица ядете мед с чесън

Само след 7 дни консумацията на мед и чесън ще бъде причина за благоприятни промени с вашето здраве

Доктор Стивън Фулдър
Доктор Стивън Фулдър

Доктор Стивън Фулдър е роден в Лондон през 1946 г. и e завършил медицина в Оксфорд. Има докторска степен и се увлича много от източната медицина. Почитателите на здравословния живот познават книгите на доктор Фулдър, в които той обширно разкрива лечебните свойства на чесъна и женшена. Книгата „Магията на чесъна“ е позната и на българските читатели.

Днес ви предлагаме част от онова, което доктор Стивън Фулдър споделя за ползите от 7-дневната консумация на мед и чесън.

Една от най-популярните и широко използвана подправка в почти всяка кухня по целия свят е чесънът. Чесънът има толкова много ползи за здравето, колкото ползи и приложения има и в кулинарията. Той има отличен вкус и пасва почти на всяко ястие.

Доктор Стивън Фулдър споделя, че яденето на суров чесън може да ви помогне при много заболявания, затова не е странно, че консумацията на чесън се препоръчва и от лекари. Чесънът сваля трайно високото кръвно налягане и холестерола, предотвратява коронарната болест на сърцето и инфаркта. Също така е много полезно да се консумира чесън за намаляване на последиците от атеросклерозата.

med i chesan

Само една скилидка чесън може да ви помогне при ежедневни здравни проблеми, като сенна хрема, диария, настинка, грип, ухапвания и гъбични инфекции. Чесънът също така е в състояние да ви помогне да управлявате симптомите на остеоартрит, диабет и уголемена простата. Той е отличен помощник на имунната система и с него може да се постигне пълна детоксикация на организма. Освен това, ако чесънът се смеси с лук и джинджифил може да облекчи страничните ефекти от химиотерапията.

Защо е полезно да ядете мед и чесън в продължение на 7 дни? Противно на вашите очаквания, консумацията на мед и чесън няма строго определени ползи. Тази смес е полезна за цялостното укрепване на организма, за прочистването му от токсини, бацили и други вредности.

Какво трябва да направите?

Мед и чесън се приготвят много лесно. Счукват се 2-3 скилидки чесън и се смесват с една супена лъжица мед.

Консумирайте тази смес всеки ден и ще забележите как тялото ви се зарежда с екстра енергия, как ще започнете да се чувствате много по-добре и колко по-здрави ще бъдете.

Доктор Стивън Фулдър съветва седмицата с мед и чесън да се прави на всеки три месеца, и задължително да съвпада с началото на нов сезон.

Изглед на опаковката на продукта Витамин С + Цинк
Витамин C + Цинк – мощна защита в условията на грипна епидемия и Коронавирус COVID-19

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *