ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Тази билка гарантирано и бързо премахва подутия корем!

Билка, която расте навсякъде, може да помогне на хилядите хора, оплакващи се от подут корем. Става дума за широкоразпространения босилек.

С лечебна цел се използват стръковете. Босилекът е богат на етерично масло, сапонини, ганини, глюкозиди и други, които определят противовъзпалителното, антисептичното и спазмолитичното му действие.

Билката се използва за възбуждане на апетита, за лечение на хронични колити и гастрити, придружени с колики. В повечето случаи помага при кашлица и бронхиална астма. Препоръчва се още при възпаление на пикочните пътища, хрема и ангина.

Какво трябва да направя, за да нямам подут корем?

Босилекът гарантирано действа при подут корем, като най-хубавото е, че няма странични ефекти от употребата му.

босилек билка
Билката босилек

Отварата се приготвя лесно и бързо. Вземат се 1-2 ч.л. стръкове от босилек, след което се заливат с 250 мл кипяща вода. Изчаква се около 15-ина минути и се прецежда. От полученото чайче се приема по 1 малка чаша при нужда.

Босилекът също така е много ефективен при кашлица. В този случай 1-2 ч.л. сушен босилек се заливат с 1/4 литра вода. Варят се под капак. Получената отвара се прецежда и се изпива на няколко пъти в рамките на един ден.

Хора, които са страдали от болки в стомаха, споделят, че босилекът помага и при този здравословен проблем.

Една супена лъжица от билката се вари с 3 ч.ч. вода към 3 минути. След като изстине, отварата се прецежда. Трябва да пиете по 1 кафена чаша по 3 пъти на ден. Най-добре е това да стане след ядене.

Децата също могат да пият от тази лечебна течност, но при тях количеството е по 1 суп.лъжица.

водорасли за отслабване
Водорасли за отслабване

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *