ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

ВИБУРКОЛ N / VIBURCOL N

Съдържа хомеопатичните компоненти Chamomilla recutita, Plantago major,
Pulsatilla pratensis, Calcium carbonicum Hahnemanni, както и твърда мас като помощно вещество

Предназначение

Вибуркол N
Вибуркол N е лесен и точен за прилагане хомеопатичен продукт при никнене на зъбки и колики

ВИБУРКОЛ N е комбиниран хомеопатичен продукт за деца до 12-годишна възраст под формата на супозитории. Използва се при температурни състояния, включително с повишена нервност, при малки деца. Удобна форма при треска, поникване на зъбки, колики.

Продуктът е добър за прилагане в случаите, когато малкото дете е неспокойно, плаче или е „кисело“. Проблем е приемът на лекарства през устата, затова вариантът супозитории трябва да бъде оценен като възможност за усвояване на точната доза и в точното време. Не бива да се очаква изявен ефект още след първата свещичка – нещо обичайно за хомеопатичните лекарствени средства.

Как се приема

Супозиториите ВИБУРКОЛ N се прилагат анално. Въвежда се по една свещичка няколко пъти дневно – до успокояване. При нормализиране на състоянието се прилага поддържаща терапия с по 1-2 супозитории дневно. Бебета до 6-месечна възраст могат да получават не повече от две супозитории на ден.

Температурните състояния с повишена нервност могат да са свързани със сериозен здравословен проблем, затова ако терапията с ВИБУРКОЛ N е без резултат, направете консултация с лекар за промяна в лечебния план. Ако обаче се касае за етапни проблеми от типа на никнене на зъби, този медикамент наистина помага за обезболяване и успокояване на мъника.

Възможни нежелани ефекти

В редки случаи лечението с ВИБУРКОЛ N може да причини алергични реакции. Най-често те се изразяват в сърбеж, зачервяване и обрив по кожата.

Кога НЕ БИВА да се употребява

ВИБУРКОЛ N не бива да се прилага при алергични реакции към някоя от хомеопатичните съставки. Противопоказан при алергия към лайка и растения от семейство Сложноцветни. Ако след прилагането на първата свещичка не се прояви форма на свръхчувствителност, медикаментът може да се използва при необходимост.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма информация за лекарствени взаимодействия с негативен за здравето на пациента ефект.

Усреднена цена в аптеките – 8 лв за опаковка от 12 супозитории

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *