ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

ВИТАНГО / VITANGO

Съдържа  сух екстракт от златен корен,  етанол, микрокристална целулоза, кроскармелоза натрий, силициев диоксид преципитиран, магнезиев стеарат, хипромелоза, стеаринова киселина, оцветители, противопенна емулсия

Предназначение

витанго
Таблетките витанго помагат при стрес и преумора

ВИТАНГО е лекарствен продукт на растителна основа. Неутрализира и облекчава временно симптомите на стрес, стабилизира енергийния баланс при силна умора и отпадналост. Медикаментът основава въздействието си на ефекта от билково лечение, доказано в многогодишния опит на народната медицина.

Активната съставка – екстракт от златен корен (родиола розеа),  се използва и в други продукти за въздействие при проблеми с паметта, диабет, инфекции – причинени от различен тип патогени, при психическа и физическа преумора. Действа положително върху централната нервна система.

Как се приема

Таблетките ВИТАНГО се приемат по лекарска препоръка. Ако няма други условия – стандартната доза е две таблетки дневно – една сутрин и една на обяд, половин час преди хранене. Таблетките не се дробят и не се стриват, поглъщат се цели с чаша вода.

Ако пропуснете прием на таблетка, не вземайте двойна доза; не предозирайте, въпреки че не са известни негативни последици при неволно предозиране.

Възможни нежелани ефекти

ВИТАНГО е продукт, чието приложение не дава странични ефекти или те са изключително редки. Има информация за единични случаи на алергична реакция към растителния компонент, и на хипогликемия.

Кога НЕ БИВА да се приема

ВИТАНГО не се препоръчва, ако е известна или има съмнения за алергия към някоя от съставките.

Продуктът не се прилага при деца и подрастващи под 18 години.

Бременни и кърмачки задължително се консултират със специалист за безопасността на приема, ако се налага да започнат лечение с този продукт.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма информация за взаимодействия на ВИТАНГО с други лекарства, при което да се наблюдават негативни за здравето на пациента ефекти. Въпреки това лекуващият, който препоръчва този продукт, трябва да бъде информиран за всеки медикамент, който пациентът е приемал или продължава да приема.

Усреднена цена в аптеките – 21 лв за опаковка от 30 таблетки по 200 мг

 

 

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *