ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

ВИШНЕВСКИ / WISHNEVSKY

Съдържа бисмутов трибромфенол, хвойнов катран, силициев диоксид, студено пресовано рициново масло

Предназначение

вишневски
С унгвента Вишневски се лекуват гнойни рани, флебит, усложнени рани от изгаряне

Унгвентът ВИШНЕВСКИ е продукт за локално външно приложение. Използва се за лечение на варикозни язви, разраняване на кожата при диабет, диабетно стъпало, декубитус, флебит и тромбофлебит, гнойни рани и тежки рани от изгаряне. Унгвентът (маз) има антисептично действие; същевременно блокира възпалителните процеси и потиска болката. Продуктът съдейства за по-бързо протичане на оздравителните процеси, епителизация на поразената кожа, освобождаване от некротични тъкани.

Действието на ВИШНЕВСКИ се основава на активността на основните съставки – бисмутов трибромфенол и хвойнов катран. На тях се дължи обезболяващият и антисептичен ефект, докато ролята на рициновото масло е да осигури дълбоко проникване на компонентите в тъканите.

В хирургията унгвентът е приложим при усложнени рани от травми и оперативна интервенция, абсцеси, възпалителен целулит.

Как се приема

ВИШНЕВСКИ маз се полага върху марлена превръзка, която се поставя върху почистената и обработена рана. Марлята трябва да е добре напоена с унгвента; след поставянето й проблемната зона се покрива с полетиленото фолио. Такъв компрес може да се сменя 2-3 пъти седмично. Ако разраненото място отделя много секрети, смяната на превръзката следва да е по-честа.

Възможни нежелани ефекти

Единствените странични ефекти от лечение с ВИШНЕВСКИ, които се коментират, са свързани с кожни реакции от рода на сърбеж, зачервяване, алергичен дерматит. Ако тези симптоми се усилват, потърсете лекарска помощ.

При по-продължителна употреба е възможно да се получи парене и оток; прекратете употребата за известно време – до успокояване на кожата, и опитайте отново.

Кога НЕ БИВА да се приема

Продуктът не се използва при алергични реакции към някой от компонентите.

ВИШНЕВСКИ не бива да попада върху лигавиците, устата, очите. Ако това се случи неволно, вземете мерки за отмиване на унгвента.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма информация за лекарствени взаимодействия с негативни ефекти. Преди терапия с този продукт информирайте лекуващия за всеки медикамент, който сте приемали наскоро или продължавате да приемате.

Усреднена цена в аптеките – 3 лв за опаковка от 75 г

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *