ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Премахване на фибром или кожнa брадавицa с ябълков оцет – ДОКАЗАНО ЕФЕКТИВНО

Как се маха фибром у дома с ябълков оцет и как се премахва кожна брадавица в кожния кабинет – това ще научите днес

папилом
Премахване на фибром или кожнa брадавицa с ябълков оцет

Кожните брадавици, или наречени още фибром, са доброкачествени новообразувания на кожата. Обикновено те имат същия цвят като кожата, но има и кожни брадавици, които са леко пигментирани. Те не представляват заплаха за здравето, но могат да бъдат естетически проблем.

Кожна брадавица или фибром може да се появи при хора над средна възраст, като обичайно предпочитат места като подмишниците, шията, слабините, под гърдите, корема, клепачите. Въпреки това, те също така могат да се появят във всяка част на кожата. Освен това, брадавиците се срещат често и почти всеки човек има минимум една брадавица в някоя част на тялото.

Този неестествен и неестетичен растеж на кожата може да стане проблем, тъй като брадавиците могат да станат повече на брой, да увеличат обема си или да кървят.

Броя и размера им се увеличава с напредването на възрастта. Както и да е, истинската причина за тяхната поява не е открита все още, но генетиката и наднормените килограми играят решаваща роля в развитието им.

Хората, които искат да са сигурни, че имат фибром, трябва да отидат на медицински преглед, където дерматолог ще избере най-подходящото лечение. Най-добрият период за отстраняване на брадавици е по-хладното време, когато слънцето е по-слабо изразено.

За да премахнат брадавиците дерматолозите могат да използват електрокоагулация, радиохирургия и лазер. Обикновено един вид от горе изброените начини на лечение е достатъчен, дори и ако фибромът е по-голям или има по-голямо количество кожни брадавици.

След отстраняване на брадавиците, пациентът трябва да взема антибиотик в продължение на 5 дни и да спазва стриктна хигиена. Също така, трябва да се избягва изпотяването за няколко дни. Това ще ускори заздравяването и ще го направи успешно, без да се причиняват допълнителни усложнения.

Ето и една ефикасна и много популярна рецепта за премахване на брадавици у дома:

Измийте внимателно и почистете района около фиброма с мек сапун и вода.

Когато извършвате тази процедура за първи път, се прилага памучен тампон, напоен с вода на върха на кожната брадавица за около 15 минути или масаж на фиброма с нещо друго като чисто нова мека четка за зъби.

Изчакайте, докато площта стане суха.

След това, вземете парче памук, напоен с ябълков оцет и го поставете директно на върха на фиброма. Използвайте помощна лента за стабилизиране на памука.

Изчакайте 15 минути, отстранете памука и изплакнете с хладка вода.

Повторете процедурата три пъти на ден в продължение на една седмица или дори повече. Вече няма нужда да се търка фиброма, преди да правите процедурата с оцет.

На първо време, фибромът ще изглежда по-тъмен и след известно време ще започне да се превръща в суха коричка, докато не падне.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *