ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Билки за паркинсон

Смесват се по 1 супена лъжица листа и цвят от полски хвощ, жълта иглика, камшик и жълта комунига. В 600мл вода се попарват 2 супени лъжици от сместа. След като изстине се пие по 100 мл 3 пъти дневно половин час преди ядене.

Изсушена котешка стъпка се смила с кафемелачка. В 300мл вряла вода се сипва една чаена лъжица от билката. Престоява така 2 часа и се прецежда. Изпива се 3 пъти по равни части 1 час преди хранене. Заедно с отварата се приготвя смес от 200 грама пчелен прашец и кг мед. От тази смес се взема 1 чаена лъжица и 1 супена лъжица пресен лимонов сок и се пие 1 час преди хранене.

Вземат се 15 ментови капки, 20мл валерианови капки, 15мл горчива бадемова вода и се смесват. От сместа 20 капки се капват върху бучка захар. След това захарта се изяжда. Капките трябва да се подготвят в билкова аптека.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Билки за паркинсон

  1. мария каза:

    Аз имам паркинсон.Ползвам добавка с която изчезва сковаността и трептенията намаляват.Добавката е на билкова основа.Може да се обадите на тел.0357 67808 или на 0887023190

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *