ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Рецептата на д-р Людмил Димитров за лечение на дисковата херния

Дисковата херния като всяко друго заболяване крие своите опасности. Д-р Людмил Димитров посочва, че някои от опасностите, които крие са смущения в уринирането, парализа, мускулна атрофия, прогресираща пареза и др.

В нередки случаи обаче дисковата херния  може да бъде излекувана с помощта на народната медицина.

Набавете си 50 мл. сок от стайно алое (прясно изцеден), 150 мл. водка и 100 гр. мед.
Смесете трите съставки в стъклен буркан и ги оставете да престоят за 24 часа на стайна температура. След това приберете домашния лек срещу дисковата херния в хладилника.

дискова херния д-р Людмил Димитров
Д-р Людмил Димитров

Правете компрес на засегнатото място с тази смес всяка вечер преди лягане. Лечението продължава до свършването на сместа.

Вземете една марля, прегънете я на 10 слоя, след което я напоете с лечебната смес срещу дисковата херния и я наложете върху болното място. След това покрийте с целофан, завържете с топъл шал и легнете по гръб.
Добре е компресът да остане за не по-малко от час.

Д-р Людмил Димитров посочва, че някои от опасностите, които крие дисковата херния светват червената лампичка на специалистите, че тя трябва да бъде оперирана. Прочетете още по темата от интервюто с него, което публикувахме в Lekuva.net преди време ТУК>.

дисковата херния
Понякога операцията е наложителна

Тези опасности например са смущения в уринирането, парализа, мускулна атрофия, прогресираща пареза и др.

Първоначалните симптоми на дисковата херния са скованост и болка в кръста след по-сериозно физическо натоварване. На по-късен етап болките се превръщат в постоянни и се преместват към крайниците.
Д-р Людмил Димитров уточнява, че при шийна дискова херния болките се изнасят към ръцете и се получава изтръпване или мравучкане, а при лумбална дискова херния болките се пренасят към долните крайници, пише zdrave.to.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *