ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

ИНХИБИРЕЛА / INHIBIRELA

Съдържа 100% куркуминоиди (curcumin, desmethoxycurcumin, bis-desmethoxycurcumin|) под формата на екстракт-гранулат от коренища на лековитото растение Curcuma longa rhizome.

Предназначение

инхибирела
Инхибирела е хранителна добавка с широк спектър на приложение

Продуктът ИНХИБИРЕЛА се използва под формата на контролирана хранителна добавка като укрепващо средство при някои тежки и хронични заболявания. Приложението разчита на положителните ефекти от действието на куркумина – хепатопротективно, антиканцерогенно, противовъзпалително, балансиращо мастната обмяна и кръвната захар. Действа като могъщ антиоксидант; пречиства и оптимизира тонуса. Доказани са 26 типа полезни въздействия на активната съставка върху организма. Съдържащият я продукт инхибирела се препоръчва както на здрави хора в качеството на профилактичен компонент, така и на продължително боледуващи. Прилага се успешно при диабетици и пациенти с онкологични заболявания, особено по време и след химиотерапия.

Как се приема

ИНХИБИРЕЛА се приема в дози и с продължителност, съобразени с диагнозата и общото здравословно състояние на пациента. Капсулите се поглъщат с вода преди хранене.

При метаболитни отклонения, храносмилателни проблеми и заболявания на кръвоносната система – един или два пъти дневно по една капсула от 200 мг, един месец или повече по лекарска преценка.

За нормализиране стойностите на холестерола и изгарянето на мазнините – по една капсула дневно сутрин за месец, или два пъти по една за седмица.

Като част от детокс програми, при пречистване на черния дроб – една или две капсули дневно за месец и по-дълго.

За антистрес, за подкрепа при физически и психически претоварвания – до две капсули дневно за месец и повече.

При тежки хронични заболявания, детоксикация и химиотерапия – до 6 капсули дневно на два или три приема по лекарска преценка.

За неутрализиране на токсичните ефекти след химиотерапия и при тежки възпалителни заболявания – девет капсули на три приема дневно, за 3 до 7 дни, седмица след химиотерапията.

Възможни нежелани ефекти

Няма информация за странични ефекти с вредно въздействие.

Кога не бива да се употребява

Продуктът не е подходящ за лица под 18 години.

Взаимодействие с други медикаменти

Да не се приема в комбинация със съдоразширяващи лекарства.

______

Усреднена цена в аптеките – 95 лв за опаковка от 60 капсули

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *