Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

ТАРТЕФЕДРИЛ / TARTEPHEDREEL

Съдържа хомеопатичните компоненти Kalium stibyltartaricum, Atropa belladonna, Natrium sulfuricum, Arsenum iodauim, Blatta orientalis, Lobelia inflata, Ipecacuanha, Naphthalinum, Anisum stellatum, както и пречистена вода и етанол

Предназначение

тартефедрил
Капките тартефедрил облекчават симптомите при астма и коклюш

Сложната хомеопатична композиция ТАРТЕФЕДРИЛ е подходяща при катари на дихателните пътища; повлиява добре случаи на непродуктивна кашлица, облекчава симптоматиката при бронхити и коклюш. Прилага се успешно при астма.

Как се приема

Този медикамент се прилага под формата на перорални капки. Дозата зависи от състоянието и възрастта на потребителя. Най-често възрастни приемат три пъти дневно по 10 капки; ако заболяването го изисква – по 10 капки на 15 минути за срок от два часа.

Медикаментът се прилага и при лечението на деца; във възрастовата група до две години дневната доза е три пъти по три капки; за 2-6-годишни е три пъти по пет капки, а за децата над 6-годишна възраст е като при възрастните. Капките се приемат с малко вода. Не превишавайте препоръчаната доза в очакване желаният ефект да се прояви по-бързо!

Възможни нежелани ефекти

Регистрирани са случаи на свръхчувствителност към един или повече компонента; в такива случаи приложението се прекратява.

Не е изключено продуктът да не окаже съществено въздействие и да не доведе до подобряване на здравето; в такъв случай е наложителна консултация за корекция на терапията.

Кога НЕ БИВА да се приема

Медикаментът не бива да се приема при свръхчувствителност към един или повече компонента.

Да не се приема без лекарска препоръка при заболявания на щитовидната жлеза,чернодробни проблеми, алкохолизъм, епилепсия, мозъчни увреждания.

Приложението при деца и бременни предварително се консултира.

Взаимодействие с други медикаменти

Възможно е ТАРТЕФЕДРИЛ да промени ефекта от приема на други медикаменти. Също така е възможно ефектът от самия хомеопатичен продукт да се промени под влияние на други лекарства. По тази причина паралелният прием трябва да се обсъди с лекар и при необходимост в лечебната схема да се направят корекции.

__

Усреднена цена в аптеките – 13 лв за флакон от 30 мл

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *