ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

БРОНХИКУМ еликсир S/ BRONCHICUM elixir S

Съдържа течни екстракти от стрък мащерка и корен иглика, захарен сироп, натриев бензоат, вода

Предназначение

бронхикум
Активни съставки на сиропа бронхикум са екстрактите от мащерка и иглика

Сиропът БРОНХИКУМ еликсир S облекчава кашлицата, като втечнява секретите във възпалените дихателни органи и съдейства за по-бързото им отхрачване. Продукт на растителна основа.

Как се приема

БРОНХИКУМ може да се приема според указанията от пациентската листовка, ако заболяването не е свързано с усложнения. Стандартната препоръка за възрастни и деца над 12 години е да вземат по една чаена лъжичка сироп на веки два-три часа, но не повече от 6 дози за денонощие. Деца от 4 до 12 години могат да приемат половин до една лъжичка два-три пъти дневно. Добре е приеманите дози да се разпределят между равни интервали от време.

Не предозирайте! При неволно предозиране от деца е възможно да се проявят симптоми на алкохолно опиянение. Ако симптоматиката не се подобри в рамките на една седмица, трябва да се направи консултация с лекар и да се внесат промени в терапията.

Възможни нежелани ефекти

Регистрирани са единични случаи на алергични реакции с уртикария, зачервяване и сърбеж, оток на лицето и устните, на гърлото – затруднено дишане и преглъщане.

Допустими са редки прояви на стомашно-чревни дразнения, с гадене и болезнени спазми. Възможно е да става дума за преходни ефекти; ако проявите се усилват при приема на сироп, прекратете лечението с БРОНХИКУМ и се консултирайте с медицинско лице.

Кога НЕ БИВА да се употребява

БРОНХИКУМ не е подходящ вариант за лечение при алергия към някоя от съставките.

Сиропът не се препоръчва при бременност и кърмене.

Не използвайте за деца под 4-годишна възраст.

Този лекарствен продукт може да се използва само в ограничени случаи, според лекарската преценка, при пациенти с чернодробни заболявания, мозъчни травми и заболявания, епилепсия.

Не се препоръчва за пациенти с пристрастеност към алкохола.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма конкретна информация за лекарствени взаимодействия с негативни за пациента последици. Консултирайте се с лекар или фармацевт за безопасността при паралелен прием с други медикаменти.

_________

Усреднена цена в аптеките – 9.50 лв за флакон от 130 г

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *