ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Тези хора нямат проблем с високото кръвно – вижте какво правят за целта!

Сваляне на високото кръвно

Щедростта в прекия смисъл на думата може да спаси живота на човек, твърдят изследователи от Университета „Британска Колумбия“ в Канада. Изразходваните средства за подаръци за скъпи на сърцето ви хора сваля високото кръвно не по-зле от лекарствата.

Всеки ден пред нас се изправя изборът как да похарчим парите си. Изследователи доказват, че изразходваните за благотворителност средства, т.е. в помощ на други хора, повишава нивото на щастие и подобрява физическото здраве на човека.

Вече има доказателства за това, че „пожертваното“ за чужди хора време подобрява здравето на човека, но никой не е проучвал дали се получава подобен ефект при „пожертването“ на пари за други хора. Затова учени от Канада решили да проведат експеримент, за да получат отговор на този въпрос.

високо кръвно
Щедростта понижава кръвното

128 здрави доброволци на възраст от 65 до 85 години получавали по 40 долара седмично в продължение на три седмици. Половината от доброволците са можели да харчат парите за самите себе си, а другата половина били задължени да ги харчат за други хора.

Измерването на кръвното налягане по време и след тези харчове показало, че изразходваните пари за другите реално понижават кръвното налягане на човека. Учените отбелязват, че най-силен ефект от благотворителност се наблюдава при онези хора, които по-рано са били диагностицирани с повишено кръвно налягане или клинична хипертония. При това наблюдаваният ефект бил напълно съпоставим с действието на лекарствата, предназначени специално за това състояние.

Докато хората, страдащи от хипертония и харчейки парите само за себе си, не показали никакво подобрение по време на този експеримент. Това доказва, че добротата към ближния оказва наистина лечебен ефект.

Ако и вас често ви мъчи високо кръвно, помислете какво можете да промените. Правете повече добрини и това със сигурност ще се отрази положително на самочувствието и здравето ви. Можете да си помогнете и с оригиналната титанова магнитна гривна, която решава проблемите с високото кръвно. За нея можете да прочетете повече тук.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *