ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Това са естествените средства против мигрена и главоболие!

Разбира се, че вече сте запознати с алтернативната медицина. Тук ще намерите основните средства, които ще ви помогнат при мигрена и главоболие.

главоболие
главоболие

Използване на хипноза

Хипнозата е модифицирано състояние на съзнанието, което „разчиства“ пътя към подсъзнанието. Чрез нея вниманието се отклонява от болката. Ако мигрената е причинена от стрес, достатъчни са 2-3 сеанса по хипноза, за да се постигне добър резултат. След консултация с терапевт, можете да практикувате хипнозата и сами вкъщи при главоболие. Седнете в тихо помещение, изберете място, което свързвате с приятни емоции. Затворете очи и съсредоточете вниманието си върху едната си ръка. Повдигнете я бавно, докато си представяте, че в главата ви е леко и спокойно.

Хомеопатия

Ако ви боли глава след празненство, полято с алкохол, вземете Нукс вомика 15 СН– 5 гранули още същата вечер, други 5 на сутринта и после на всеки час, докато почувствате подобрение.

Фитотерапия

Кора от бяла върба
Кора от бяла върба

 

Варете в продължение на 10 минути 2 с.л. корени и кора от бяла върба в 1 литър вода. Оставете да престои още 10 минути, прецедете и пийте по половин литър дневно при главоболие.

Съвет:

Изпийте чаша кафе веднага щом ви заболи главата – неговият ефект е съдоразширяващ и аналгетичен. Най-добре ще ви помогне дълго кафе от сорта робуста, който съдържа повече кофеин. Внимавайте обаче да не надвишите дневната доза от 3 чаши, защото може да се стигне до обратния ефект и главоболието да се засили.

Ако се налага да вземете обезболяващо

При мигрена не се бавете и вземете парацетамол още при първите признаци. За хронични болки приемайте обезболяващи като постоянно лечение или превантивно.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *