ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

ТОНЗИПРЕТ / TONSIPRET

Съдържа фитолака американа, черен пипер, гвайакум, лактоза монохидрат, картофено нишесте, магнезиев стеарат

Предназначение

тонзипрет
Опитайте тонзипрет при болно гърло

Хомеопатичният продукт ТОНЗИПРЕТ се използва за симптоматично лечение на възпаления на гърлото и сливиците. Предпазва от болестотворното въздействие на патогенни микроорганизми и облекчава при затруднено преглъщане и подути лимфни възли в зоната на врата. Продуктът се прилага при простуди с общо неразположение и повишена темпертура.

Как се приема

ТОНЗИПРЕТ се приема по начин, характерен за хомеопатичните лекарства: таблетката се държи в устата до пълното й разтваряте. При остри състояния възрастните потребители и деца над 12 години могат да правят това на всеки половин час, но не повече от 12 пъти дневно. Хроничните заболявания се овладяват с по една таблетка 1-3 пъти дневно.

Дозата за деца на възраст 6-12 години е до 8 таблетки дневно при остри, и два пъти по една таблетка при хронични състояния.

При деца на възраст 1-6 години острата симптоматика допуска до 6 таблетки, а хроничната – една таблетка веднъж до два пъти на ден.

Възможни нежелани ефекти

Възможните странични ефекти при прием на ТОНЗИПРЕТ са свързани с дискомфорт на чревния тракт – гадене и повръщане. В редки случаи се съобщава за обриви – алергични реакции на кожата.

Има информация, че при отделни пациенти приемът на продукта причинява влошаване на симптомите. Ако това се случи, приемът се прекратява и се търси консултация с лекар.

Кога НЕ БИВА да се употребява

ТОНЗИПРЕТ не се употребява при реакции на непоносимост – обриви, гадене и повръщане, влошаване на болестните симптоми.

Медикаментът не се използва за лечение на деца под едногодишна възраст.

Бременни и кърмачки биха могли да приемат ТОНЗИПРЕТ само след консултация с лекар.

Продуктът не се препоръчва при проблеми с усвояването на лактозата.

Взаимодействие с други медикаменти

Счита се, че ефектът от действието на ТОНЗИПРЕТ може да бъде отслабен при едновременен прием на стимуланти, продукти с възбуждащи компоненти или други лекарства. Ето защо възможното съвместяване следва да бъде обсъдено и одобрено от специалист, или да се промени схемата на прием до приключване на терапията с ТОНЗИПРЕТ.

Усреднена цена в аптеките – 9 лв за опаковка от 50 таблетки

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *