Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Вижте до какви шокиращи изводи стигнаха руските учени за ГМО храните!

Още в началото на отглеждането на ГМО руски учени са провели серия от безпрецедентни експерименти. Тяхната цел е била да се определи дали ГМО продуктите са опасни за човешкото здраве. За чистотата на експеримента освен плъховете, които са били изхранвани само с трансгенна соя, са били създадени и няколко контролни групи от животни, които са хранени с естествена храна.

Почти всички плъхове са умрели от огромни тумори, които просто са изяли бедните животни отвътре. А през следващите години, за да се проверят резултатите, подобни експерименти са проведени и в други страни. И всички учени са получили същите резултати. Въпреки това основният аргумент на защитниците на растителни химери е, че човешкото тяло е по-различно от това на гризачите. Но руските учени успяват да докажат, че трансгенните растения може действително да увредят човешкия организъм.

гмо
ГМО продуктите са опасни за човешкото здраве

Фактът, че с проблема ГМО храни се ангажират алерголозите, не е случаен. През 90-те години по целия свят започват да се произвеждат продукти с ГМО. В същото време в Русия започва странна епидемия. Хората започнали да умират от анафилактичен шок. А епидемията от смъртните случаи – това е вече заплаха за националната сигурност. Особено опасни са алергиите при децата и затова е взето решение да се провери безопасността на детските храни. Основната цел на изследването е да се разбере точно колко алергени се съдържат в генетично модифицираната соя.

От самото начало учените се сблъскват с непредвидени трудности, пише „Доктор“. За да се определят опасностите от соевите химери, първо трябвало да се установи доколко безопасна по отношение на алергиите е обикновената соя.

Въпреки факта, че сортът соя-химера започва да се култивира едва преди няколко години, оказва се, че е невероятно трудно да се намери чиста соя.

Докато в Русия се провеждат уникални изследвания за безопасността на трансгенните растения, от цял свят започва да постъпва тревожна информация за нови и нови огнища на странни болести.

Руските учени са успели не само да докажат, че генетично модифицираната соя е много по-опасна за хора с алергии, отколкото обикновената. За първи път е установено, че трансгенната соя се превръща в истински убиец. Генокодът се променя чрез въвеждане на нов протеин, който е силен алерген. За първи път в световната практика е била поставена под съмнение безопасността на детските храни, съдържащи трансгенна соя. За съжаление, не всички се вслушват в предупрежденията на местните учени. И това води до нови жертви.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От 2 до “Вижте до какви шокиращи изводи стигнаха руските учени за ГМО храните!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *