ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Метод от китайската медицина лекува всякакви болести

Ще усетите облекчението веднага

Дори и да не ви се вярва съществува метод от китайската медицина, който е в състояние да изцери всички болести.

За да се излекувате, не е необходимо да полагате огромни усилия, а просто да направите масаж на една определена точка, който в китайската медицина се нарича Шенмен и е определена като чудотворна.

Новият уред за сребърна вода Dr. SILVER 101 е вашият сигурен щит срещу болестите.

Китайските медици смятат, че именно тази точка захранва тялото с космическа енергия и оказва благотворно влияние върху целия организъм.

Ще усетите облекчението веднага
Ще усетите облекчението веднага

Благодарение на масажа на точката Шенмен можете да облекчите възпаленията в тялото, болките на много места, както и да потиснете зависимостите си.
На практика всичко това я превръща в универсален лек.

Да преминем към съществената част. За да масажирате тази вълшебна точка, вземете тупфер за уши и леко я притиснете. Масажът се осъществява посредством съвсем лек натиск в продължение на няколко минути. През това време дишайте дълбоко.
След като приключите масажа вдишайте и издишайте поне пет-шест пъти като при вдишване обърнете главата наляво, а при издишване – на обратно.

Още след края на този масаж ще усетите облекчение по цялото тяло. Може да осъществите масажа и съвсем леко с пръсти, ако в момента не разполагате с тупфери за уши. Препоръчително е тази техника да се прилага преди сън, тъй като освен всичко друго, успокоява нервната система и прави съня по-качествен, пише frognews.bg.

Срещу болестите можете да разчитате изцяло на новия уред за сребърна вода Dr. SILVER 101.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *