ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Бърз лек при коремни болки

Лекува и настинки

Често пъти покрай неприятните вируси и настинки се стига и до болки в корема.

СТОП ПЕЙН спира всякакъв вид болки за броени минути.

За да не ви измъчват силни коремни болки, когато и без това сте повалени на леглото от някоя настинка или вирус, направете тази рецепта и няма да съжалявате.
Този начин за облекчаване на коремната болка може да ви се стори невероятен, но пък за сметка на това действа безотказно.

Лекува и настинки
Лекува и настинки

Той ще ви помогне да се избавите от менструалните болки, болки в корема при настинка, болка в мускулите и костите при настинка, кашлица, грип и дори бронхит.
За да се избавите от неприятната болка в корема, която сякаш ви досъсипва, са ви необходими само две неща – спирт и памук.

Да, съвсем правилно разбрахте. Тези две неща ще ви избавят от болката. Не вярвате ли? Ами тогава се убедете сами в ефикасността на този нестандартен метод за лечение на гореизброените здравословни проблеми.
Вземете 50%-ов спирт от аптеката и напоете памучен тампон с него. Половината от работата вече е свършена. Сега остава само да го поставите върху пъпа си и да го прикрепите с нещо подходящо.

Ние ви препоръчваме да задържите памучния тампон с помощта на лепенка. Оставете го да действа, докато е необходимо. Само след няколко минути ще усетите, че болката започва да отшумява. За да се излекувате от настинката обаче ще трябва да оставите спиртния компрес да подейства по-дълго време. Не е проблем да остане и цяла нощ, пише zajenata.bg.

За всички видове болки може да се доверите на СТОП ПЕЙН.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *