ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Древен метод лекува ангина!

Ако сте изпробвали всички възможни методи за лечение на ангината и нищо не помага, ви предлагаме проверен от векове метод.

Позата на лъва или симхасана е асана от йога за лечение на ангина. Тя помага да се повиши имунитетът, за да се бори с различните заболявания на гърлото и горните дихателни пътища, като отстранява и неприятния дъх на устата. Правете тази асана един път в денонощието и резултатът ще се види след няколко дни.

Преди да пристъпите към упражнението, внимателно почистете гърлото с разтвор от хлебна сода, сол и йод (1 чаена лъжичка сода, 1 чаена лъжичка сол и 3 капки йод се смесват в чаша с топла вода). Прави се гаргара със сместа.

ангина
Лечение на ангина

Упражнението се прави на гладен стомах, а ако възникне каквато и да е болка, трябва да се прекрати. На следващия ден след първото изпълнение може да се вдигне леко телесната температура заради засилването на обменните процеси. Деца могат да изпълняват тази асана след навършване на 6 години.

ТЕХНИКА НА ИЗПЪЛНЕНИЕТО

Седнете със сгънати крака така, че задните части да допират петите. Ако имате проблем с колената, седнете на стол. Дланите сложете на колената, разперете пръстите като ветрило и напрегнете ръцете в тази поза.

Протегнете шия, като притиснете брадичката към гърдите. Широко отворете очите и вдигнете поглед нагоре.

Вдишайте, като същевременно широко отворете уста и изплезете максимално езика, сякаш искате да докоснете с него гърдите си. После рязко издишайте, произнасяйки „Х-х-ха-а“, напрягайки шията и задръжте така в продължение на 3-4 секунди. Раменете трябва да са отпуснати, без да се изгърбвате.

При позата на лъва се получава лечебен ефект не само при болно гърло, но и при проблеми с гласа на певци и оратори, както и при дефекти на говора. Тази поза сваля стреса и отпуска лицевите мускули.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Древен метод лекува ангина!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *