ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

БИОНЕКТ / BIONECT

Съдържа натриева сол на хиалуроновата киселина, полиетиленгликол 400 моностеарат, децилолеат, емулгатор, глицерол, сорбитол разтвор 70%, натриев дехидроацетат, метил парахидроксибензоат, пропил парахидроксибензоат, аромат, вода

Предназначение

бионект
Активна съставка на бионект е хиалуроновата киселина

БИОНЕКТ е продукт за локално външно приложение – крем с хиалуронова киселина, препоръчван за лечение на рани. Добър е при натъртвания с нарушаване целостта на кожата, протриване, разкъсване и след хирургични интервенции, кожни язви и декубитус, при трудно зарастващи рани на диабетици. Подходящ за успокояване при кожни раздразнения.

БИОНЕКТ съдейства за заздравяване на рани от изгаряния първа и втора степен; използването на този крем създава условия за регенерация на епитела бз изсъхване и опасност от инфекция. Препоръчва се използване на опаковката БИОНЕКТ само за един потребител; не докосвайте обработвана зона с накрайника на тубата!

Как се приема

Продуктът се прилага външно; кремът се нанася внимателно на тънък слой върху проблемното място. Преди третиране вястото трябва да се почисти и дезинфекцира. След полагане на крема раната се изолира с марля и/или бинт.

Кремът се нанася два-три пъти дневно в зависимост от характера на проблема и по лекарско указание. При тежки наранявания почистването и обработката на раната се извършва от медицинско лице.

Възможни нежелани ефекти

Прилагането му може да провокира реакция на свръхчувствителност. При известна непоносимост към някой от компонентите на крема или при симптоми като сърбеж и зачервяване прилагането трябва да се прекрати.

Кога НЕ БИВА да се употребява

БИОНЕКТ не се прилага при алергични реакции към компоненти на продукта.

Взаимодействие с други медикаменти

БИОНЕКТ не може да се използва паралелно с дезинфектанти с амониеви соли поради взаимодействието им с хиалуроновата киселина.

Паралелната терапия с други продукти за локално външно приложение, включително съдържащи антибиотична съставка, е възможна – отсъстват лекарствени взаимодействия с БИОНЕКТ.

Усреднена цена в аптеките – 15 лв за опаковка от 30 г

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *