ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Отървете се от всички токсини в тялото с домашни детокс лепенки

Детокс лепенки – вижте какви ползи имат за здравето

детокс Резултатите от тези детоксикиращи подложки са невероятни. На следващата сутрин, когато се събудите и отстраните детокс лепенките, вие ще забележите, че те са по-тъмни, което означава, че са абсорбирали вредните токсини от тялото. Само час, след като сте ги отстранили, вие ще се чувствате свежи и пълни с енергия. Тези детоксикиращи подложки редовно се прилагат в Япония, където хората сами си забъркват детоксикиращата смес.

Нашият почти пасивен начин на живот се отразява на кръвната циркулация, особено в краката и глезените. Ето защо тези детоксикиращи подложки са поставени под краката ни, така че те могат да подобрят кръвната циркулация. Този тип метод за детоксикация е много полезен и ще ви накара да се почувствате по-добре, по-малко уморени и ще облекчи болката в цялото ви тяло. Можете да си купите тези детоксикиращи подложки в местния магазин за здравословни стоки, но най-добре е да си ги направите сами у дома.

Ето рецептата за домашни детоксикиращи подложки:

Съставки:

  • Чесън
    Глава лук
    Вода
    Самозалепваща марля
    Чорапи

Начин на употреба:

На първо място трябва да нарежете лука и чесъна на много ситни парченца. След това ги поставете в подходящ съд, покрийте с вода и оставете да заври.

Количеството на лука и чесъна трябва да е едно към едно – колкото чесън, толкова и лук. А общото количество на двете съставки е съобразено с големината, която смятате да покриете.

Някои хора покриват целите стъпала, а други само свода. Затова сами трябва да прецените колко лук и чесън ще сложите.

След като заври сместа, оставете я да къкри 10 минути на умерен огън. След това оставете за 20 минути, докато изстине. Ако водата е прекалено много, изсипете я. Сложете прецедената смес върху самозалепващата марля. Залепете и обуйте някакви чорапи. Свалете лепкавата марля, когато се събудите на следващата сутрин. Ще се почувствате освежени и пълни с енергия.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От 6 до “Отървете се от всички токсини в тялото с домашни детокс лепенки

  1. бай Гьорги каза:

    Бях си купил лепинки и пробвах няколко дни. Не усетих абсолютно никаква промяна.

  2. иванка каза:

    колко е продължителноста и само на единият или на двата крака се слагат?

    • m.atanasova каза:

      Някои ползват лепенките, докато сместа не избелее поне малко. Други ги ползват редовно всяка седмица. Слагат се и на двата крака.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *