Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

РОВАТИНЕКС / ROWATINEX

Съдържа алфа-пинен, бета-пинен, камфен, цинеол, фенхон, борнеол, анетол, зехтин, желатин за капсулата

Предназначение

роватинекс
Роватинекс е помощник на здравето при бъбречнокаменна болест

РОВАТИНЕКС е продукт с балансирани съставки, които съдействат за преодоляването на проблеми с бъбречни камъни. Приемът му подпомага отделянето и изхвърлянето на вече образуваните малки конкременти и предотвратява образуването на нови. Неутрализира калциевите соли в урината, които са една от основните причини за бъбречнокаменна болест. Подобрява кръвообращението и кръвоснабдяването на бъбреците, което активира тяхната функция и отделянето на урина.

Продуктът има болкоуспокояващо и антисептично действие. Това съдейства за понасяне на акта, популярен като изхвърляне на камъни – неутрализира болката от преминаването на конкременти по пикочните пътища, успокоява спазмите и предотвратява възпалителни реакции.

Как се приема

РОВАТИНЕКС се приема по лекарска препоръка. Обичайната доза е 3-4 приема по една капсула дневно. Капсулите се поглъщат цели преди хранене. При бъбречни колики или други остри състояния лекуващият може да препоръча по-висока доза. Не увеличавайте приема самоволно!

Продуктът може да се използва по предназначение и за лечение на деца на възраст над 6 години. Оптималната доза за тази потребителска група е 1-2 приема по една капсула дневно преди хранене.

Възможни нежелани ефекти

Има данни за леки смущения във функциите на стомашно-чревния тракт, които в повечето случаи са преходни. Касае се за дискомфорт, болки, гадене и повръщане.

Кога НЕ БИВА да се употребява

Не приемайте РОВАТИНЕКС при алергия към някоя от съставките. Ако изненадващо за вас лечението провокира подобни реакции, спрете приема и потърсете медицинска помощ.

РОВАТИНЕКС не бива да се приема при тежки уроинфекции, силно болезнени състояния или невъзможност да се отделя урина.

Медикаментът не се прилага при бременност и кърмене, тъй като не са налице доказателства за неговата безопасност в конкретните потребителски групи.

Не използвайте за деца под 6-годишна възраст.

Взаимодействие с други медикаменти

РОВАТИНЕКС е несъвместим с антикоагуланти. Не използвайте, ако се налага да поддържате терапия с медикаменти, преработвани в черния дроб.

Усреднена цена в аптеките – 5 лв за опаковка от 30 капсули

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *