ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Лечебен балсам за по-добро мозъчно кръвообращение

Тази невероятно вкусна смес може и трябва да се използва като средство за превенция и лечение на инсулт

балсам инсулт Рецептата за лечебния балсам, която ви предлагаме днес, е задължително да се дава на пациенти, които вече са преживели инсулт.

За лечение на атеросклероза на мозъчните кръвоносни съдове трябва да се направи един 3-литров буркан от тази лечебна смес, която се приготвя по следния начин:

В 3-литров буркан изсипете: половин литър качествена водка, 25 грама карамфил (подправка), добавете половин килограм захар и три по-големи или 5 по-малки лимони, фино смлени или нарязани в блендер, заедно с техните кори.

След това върху всички съставки сипете вряща вода, докато стигне до върха на буркана.

Затворете буркана добре и го оставете така за две седмици на тъмно място.

След две седмици, прецедете съдържанието на буркана.

Приема се по 25 милилитра от този балсам три пъти на ден, 15 минути преди хранене. Вие трябва да консумирате тази лечебна смес, докато не изпиете цялото количество.

След това направете една седмица почивка, и започнете да приемате лекарството отново, като предварително сте направили още една доза.

Общо трябва да направите три курса на лечение с три буркана, които се подготвят, докато трае приемането и почивката между приемите.

Този народен лек е абсолютно невероятен и ефективен, защото помага да се отървете от виене на свят, допринася за подобряване на зрението и намалява шума в ушите. освен това лечебният балсам значително подобрява мозъчната функция.

И накрая, това лекарство е ефективно и можете да го използвате за лечение на кръвоносните съдове на мозъка и като средство след прекаран инсулт.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Лечебен балсам за по-добро мозъчно кръвообращение

  1. TUTI каза:

    Някъде пишеше, че карамфила не трябва да се взима при високо кръвно налягане.Иначе рецептата е добра.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *