Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

3 рецепти за скоростно изчистване на холестерина на словашкия лечител Золо Кубичко

Словашкият лечител Золо Кубичко става популярен със своите рецепти в началото на 90-те години на миналия век

рецепта Кубичко е изучавал задълбочено народната медицина на славянските народи, най-вече словашката и руската. Рецептите, които предлага, са ползвани десетилетия наред из селата на Словакия, Русия и Украйна. Подобно на руската медицина и в народните рецепти от Словакия присъстват боровите връхчета от Карпатите.

Трите рецепти, които ви предлагаме се изготвят от достъпни продукти, ефективни са и са доста вкусни.

Сок от бъз с мед

250 г бъз, 1 с.л. натурален мед. 50 г прясно изцеден сок от бъз и 1 с.л. мед се смесват и се пият сутрин на гладно.

За изчистване на тялото от холестерина се приема 10 дни поред. В този период трябва да се пие много вода.

Препоръчителна е вегетарианска или полугладна диета. Изчистването се провежда на намаляваща Луна. Процедурата е по-подходяща за жени, отколкото за мъже.

Изчистващ еликсир

Кората на лимон се смила и се смесва с овесени трици в съотношение 1:1 (по 300 г от двата компонента). Като „разтоварващи“ дни е най-добре да се избират постни дни (сряда и петък).

Сутрин, обед и вечер – по 3 – 5 с.л. от сместа. Старайте се нищо повече да не хапвате! За да приглушите апетита, пийте отвара от царевични връхчета.

При повишено съдържание на холестерин, както и при аритмия и повишено артериално налягане е подходяща настойка от борови иглички. 300 г борови иглички (или връхчета), 1 л качествена водка -боровите иглички се заливат с водката, киснат 14 дни, прецеждат се. Приема се по 10 капки 3 пъти на ден. Курс на лечение – 20 дни.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *