ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Как една изоставена на улицата котка излекува жена от рак?

Една черно-бяла котка на име Том излекува възрастна жена от рак

Когато в един дъждовен ден Сю намира Том пред вратата си, пухкавото създание е мъничко и гладно. Съпругът на жената не е особено очарован от идеята й да се грижат за котката. Но Сю прави всичко по силите си и в крайна сметка животното остава в дома им.

котката Том

През годините Том живее дистанцирано и много рядко търси контакт с хората. В един момент обаче поведението му коренно се променя.

Котката непрекъснато ходи след своята стопанка, скача върху нея и винаги масажира с лапи едно определено място – нейното дясно рамо.

сю

64-годишната жена се притеснява и завежда Том на ветеринар. Специалистът е категоричен, че животното е здраво. В същото време котката продължава да се държи странно.

котката

“Не знаех каква е причината за тази промяна. Тази котка винаги е била дистанцирана и изведнъж започна да търси контакт с мен – сякаш искаше да ми каже нещо важно”, споделя Сю.

котка масаж

Един ден тя застава пред огледалото и докосва мястото, което Том усърдно масажира всеки ден. Тя напипва буца и веднага отива на лекар. Той пък я изпраща в болница. От направените изследвания става ясно, че тя има тумор в рамото си.

сю рак

 

За неин късмет проблемът е открит навреме и лечението е успешно. Една година по-късно Сю се чувства чудесно и казва, че е здрава. Тя благодари на своята котка и се радва, че животното е както преди. След лечението котката се е върнала към обичайното си поведение и вече не масажира рамото й.

том и сю

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *