ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Нова надежда за диабетиците

Иновативният тест ще е от огромна полза

Американски учени дадоха нова надежда за диабетиците.

Те разработват кръвен тест, резултатите от който ще разкриват дали даден човек е изложен на риск от диабет. Прогнозната диагноза ще може да се прави десет години преди да е станала факт.

Иновативният тест ще идентифицира хората, които са най-застрашени от развитието на диабет като по този начин им дава шанс да се предпазят от развитието му, променяйки хранителния си режим и начина си на живот.
Тестът ще разкрива и кои хора с наднормено тегло не са изложени на риск от развитието на диабет, въпреки че то е един от рисковите фактори.

Иновативният тест ще е от огромна полза
Иновативният тест ще е от огромна полза

За момента за хората, които вече са с диабет остава да спазват стриктно хранително-двигателния режим и медикаментозното лечение, за да избегнат появата на по-нататъшни усложнения. Ако вече сте попаднали в плен на диабетното стъпало, вашето спасение са чорапите „BIOMAGNETIC POWER“.

При все, че диабетът се е превърнал в един от най-големите бичове на съвременното общество за момента все още няма разработени тестове, които да установяват риска от развитието на тази болест по-рано.
Екипът от учени, който разработва теста уточнява, че риска от развитието на диабет ще се установява на базата на група ненаситени мастни киселини в кръвта, които представляват специфични биомаркери.
Същите тези маркери ще помагат и за идентифицирането на други състояния свързани с диабета като инсулинова резистентност и високо кръвно налягане, пише framar.bg.

Ако страдате от диабетно стъпало, чорапите са вашето спасение „BIOMAGNETIC POWER“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *