ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Супер рецепта за възстановяване след боледуване на д-р Стивън Прат

Стивън Прат е американски лекар-офталмолог, популярен сред любителите на лечебното и здравословно хранене

doktor Prat

Освен лекар-офталмолог той е и пластичен хирург. Стивън Прат е известен и с това, че той е първият специалист в света, който въвежда термина „супер храна“.

Стивън Прат определя това понятие през 2004-та година. Той казва нещо, което се повтаря от различни специалисти вече толкова години – ако разглеждаме човешкото тяло като резервоар, пълен с правила храна, то тогава никой никога няма да боледува. Супер храните на доктор Прат са онези храни, които ние всеки ден чувам – орехи, боровинки, зелен чай, сьомга, тиква, домати, черен шоколад, овесени ядки, бобови храни и зехтин.

Представете си само колко разнообразно може да бъде храненето, дори и и само от тези продукти…

Една диета, съставена само от супер храните на доктор Прат ще ви предпази от диабет, рак, високо кръвно. Освен това много от хроничните заболявания ще останат в историята, ако хората просто полагаха малко усилия и се хранеха здравословно.

Разбира се, това са само част от храните, които доктор Прат предлага да включите в менюто си, за да сте здрави. В България има достатъчно книги, чиито автор е известният офталмолог, които могат да станат ваш постоянен наръчник.

Днес Lekuva.net ви предлага да опитате рецепта за бързо възстановяване на доктор Стивън Прат.

200 грама пъпки от конски кестен, 5 г ванилия, мед на вкус, 2,5 л домашно качествено червено вино. Ситно нарязаните пъпки се поставят в нагрятото вино, варят се 30 минути. Когато изстине се добавят ванилията и медът. Когато отварата изстине, се прецежда.

Употребява се 3 пъти дневно по 50 мл преди хранене. Напитката изчиства кръвоносните съдове. Курс на лечение – 14 дни.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *