Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

6-годишно хлапе си оперира ушите заради психически тормоз

Съучениците на Гейг Бъргър безмилостно му се подигравали заради големите му уши.

6-годишния Гейг Бъргър
6-годишния Гейг Бъргър

Заради обидите на децата 6-годишното момче престанало да ходи на училище. Всичко обаче се променило след намесата на естетичния хирург.

Д-р Стивън Мобли се намира в Солт Лейк Сити. Момчето отишло при него благодарение на фондацията, която е създал за деца, ощетени от природата. Така финансовият проблем, който стоял пред родителите на момчето, бил решен.

Медикът бил категоричен: Операцията е повече от козметичен начин за спиране на мъките на малкия. Малчуганите с щръкнали уши страдат заради лошата си външност, както и заради понижената си концентрация, което прави детството им трудно.

„Гейт застава пред огледалото и започва да мачка и дърпа ушите си, опитвайки се да ги залепи към главата“, разказва неговият баща Тимъти Бъргър. „Когато е нервен или пък има проблем, хваща автоматично ушите си. Той си мислеше, че щръкналите му уши са причина за неговите трудности, характерни за възрастта”, допълва родителят. За да помогне на сина си, решил да се обърне към естетичен хирург. Докторът му обяснил, че интервенцията няма да продължи повече от 2 часа и че положението няма да стане по-лошо.

На път за операционната
На път за операционната

Гейг бил въодушевен – и най-важното – много смел, нещо, което е важно за операцията.

През цялото време на интервенцията той стискаше своето тигърче. Два дни по-късно махнахме превръзките и Гейг, ухилен до уши, се хвалеше с новата си физиономия, разказва д-р Мобли.

След операцията
След операцията

 

7 неща, които да научите детето си, преди да тръгне в предучилищна група

 

 

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *