ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

ФАРИНОСТИМ / PHARINOSTIM

Съдържа лиофилизиран компонент от патогенни микроби – Haemophilus influenzae, Streptococcus pyogenes, Staphylococcus aureus, Neisseria catarrhalis, Klebsiella pneumoniae, Candida albicans, както и етерични масла – ментово и евкалиптово, подсладители, лимонова киселина, магнезиев стеарат и силициев двуокис.

Предназначение

фариностим
С фариностим се спасяваме от инфекции в устната кухина и гърлото

Таблетките за смучене ФАРИНОСТИМ подсилват имунната защита и предпазват от повтарящи се инфекции в зоната на устната кухина и гърлото. Препоръчват се най-често при настинка и грип с възпаления на сливиците и носоглътката.

Когато се прилага посочената форма – таблетки за смучене, активните компоненти на медикамента упражняват терапевтичния си ефект в първата зона, в която попадат – а именно устната кухина и гърлото. Това обяснява положителното им въздействие върху лигавиците на посочените участъци.

Как се приема

Приемът на ФАРИНОСТИМ трябва да бъде препоръчан от лекар. Лекуващият уточнява дневната доза и продължителността на приема в зависимост от здравословното състояние и възрастта на пациента. Таблетките се задържат в устата и се изсмукват до пълното им разтваряне.

Възрастни и подрастващи над 14 години могат да вземат по една таблетка четири пъти дневно в продължение на не повече от 20 дни. Деца на възраст 3-14 години се лекуват по схемата 2х1 таблетка за 20 дни.

Един час след приема на таблетките не бива да се яде или пие нищо.

Максималната дневна доза от 4 таблетки не бива никога да се надхвърля.

Възможни нежелани ефекти

Възможни са алергични реакции към някои от компонентите.

Кога НЕ БИВА да се употребява

ФАРИНОСТИМ не се използва, ако е известна алергия към един или повече компоненти.

Продуктът не се използва при деца под тригодишна възраст.

Не прилагайте за деца при състояния с висока температура!

Взаимодействие с други медикаменти

ФАРИНОСТИМ е съвместим с медикаментите, обичайно използвани за лечение на възпаления в целевите зони, както и с ваксини.

__

Усреднена цена в аптеките – 12 лв за опаковка от 40 таблетки

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *