Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Молитвата на Свети Антоний пази от болести и дарява спокойствие

На 17 януари българската православна църква почита паметта на свети Антоний

антоний
Свети Антоний в пещерата

Свети Антоний е един от онези чудни святи хора, които са обрекли себе си в служба на Бога и за добро на хората.

Свети Антоний е отшелник. Той е и основател на отшелническото монашество. Родителите му са били богати и почитани хора, които отрано го въвели в християнската вяра. Те починали, когато Антоний бил съвсем млад. Той трябвало да се грижи и за по-малката си сестричка.

Веднъж, когато посетил един християнски храм, за да се помоли, той чул глас, който му казал, че ако продаде всичко, което има и раздаде богатството си на бедните, той ще постигне съвършенство и ще бъде възнаграден на небето.

Свети Антоний раздал богатството си и се оттеглил в пещера, в която прекарал 20 години в отшелничество. Там той постоянно бил изкушаван от дявола, но нито веднъж не се поддал.

Свети Антоний бил мъдър човек и имал много последователи. Починал на 105 години в пустинята.

Ето една мъдра мисъл на свети Антоний, която би могла да бъде актуална и днес: Ако ти никога не си могъл да се разбираш с хората, когато си бил сред тях, то няма да можеш да се справиш и със самотата.

Свети Антоний е закрилник на месарите и ковачите. Хората в цял свят го почитат като благодетел на изгубените души, изчезнали хора и най-вече – вяра. Ако си мислите, че всичко е обречено, помолете Свети Антоний за закрила. Възможно е светецът да ви помогне не само да намерите изход от трудна ситуация, но и да сте в мир със себе си и другите около вас.

Свети Антоний е особено популярен през Средновековието, когато чумата е отнела много животи. Казват, че онези, които редовно отправяли молитви към този чуден светец успявали по някакъв начин да избегнат проклетата болест.

От там е останала и славата на тази молитва, която хора в беда отправят към светеца.

Благословен да бъде Бог и неговите ангели. О, Свети Антоний, вашата любов към Бога притежава чудодейни сили. Окуражен от тази мисъл, аз ви умолявам за здраве, благодат и смирение за мен и моето семейство, близки, познати и непознати. O, нежен и любящ Свети Антоний, чието сърце е винаги пълно с мир и любов към човека, кажете на нашия Бог за моите нужди и благодарността на сърцето ми винаги ще бъде ваша!

Опаковка на продукта "Смайлин – връща усмивката на вашето лице"
Смайлин – бързо прогонва лошите мисли и връща усмивката

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *