Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

АВИРОН РАПИД / AVIRON RAPID

Съдържа апоген, андрографолид, хумусна киселина, калциев хидроген фосфат, магнезиев стеарат, царевично нишесте, повидон

Предназначение

авирон рапид
Авирон рапид подкрепя устойчивостта на имунната система

Хранителната добавка АВИРОН РАПИД е продукт с преобладаващо натурални съставки, съдействащ за стабилизиране на имунната система при допълнителни натоварвания. Подходящ е при комплексна терапия при вирусни заболявания или след проведено лечение с антибиотици. Може да се прилага и като продукт за профилактика преди рискови контакти или опасност от сезонна епидемия.

Как се приема

Възрастни и деца над 12 години приемат АВИРОН РАПИД като част от комплексна терапия по следната схема: два поредни дни три пъти по две таблетки, следващите два дни – 3х1 таблетка и на петия ден – 2х1 таблетка. При деца под 12 години схемата предвижда прием 3х1 таблетка в 6 последователни дни, а на седмия – 2х1.

След продължително боледуване може да се приема 2х1 таблетка в продължение на 20 дни, след консултация с лекуващия.

Профилактичните програми с АВИРОН РАПИД могат да започнат още през септември и да се изпълняват в продължение на три месеца в очакване на зимния вирусен пик. Подобна програма може да има следната структура: в продължение на 20 поредни дни – 2х1 таблетка, следвани от 10 дни почивка, сетне отново 2х1 в продължение само на 10 дни, следвани от 20 дни почивка, и заключителна десетдневка с прием по схемата 2х1 таблетка дневно.

Възможни нежелани ефекти

Продуктът АВИРОН РАПИД принципно се приема добре, но в отделни случаи са възможни реакции на свръхчувствителност поради алергия към една или повече съставки. Консултирайте се с лекуващия, ако приемът на добавката ви причинява сърбеж и зачервяване на кожата, обриви, задух, оток на устните, затруднения при преглъщане.

Кога НЕ БИВА да се употребява

АВИРОН РАПИД е противопоказан при алергия към някой от компонентите.

Потенциалните потребители от рискови групи – малки деца, бременни, кърмачки, хора в напреднала възраст, задължително се консултират с лекар за дозите, схеми и продължителност на приема независимо от факта, че се касае за хранителна добавка.

Взаимодействия с други медикаменти

Продуктът може да се приема паралелно с други медикаменти; за възможните комбинации е необходима консултация с лекар.

_________

Усреднена цена в аптеките – 14 лв за опаковка от 20 таблетки х 360 мг

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *