Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

БЯЛА ВЪРБА КОРА / WHITE WILLOW BARK

Съдържа салицин под формата на прах и екстракт от кората на бяла върба (White Willow).

Предназначение

бяла върба кора
Капсулите БЯЛА ВЪРБА КОРА съдържат натурален аспирин – салицин

Комплексът БЯЛА ВЪРБА КОРА под формата на капсули предоставя възможности за терапия на множество състояния с болка, възпаление и температура. Продуктът съдържа естествен салицин, който е аналог на аспирина и природно обезболяващо средство. Помага при главоболие, болки в ставите, болки в гърба, невралгии, зъбобол, дискомфорт и спазми при месечен цикъл, инфекции, простуда. Понижава температурата.

Капсулите БЯЛА ВЪРБА КОРА не дразнят стомашната лигавица, което позволява продуктът след лекарска консултация да бъде прилаган за лечение на потребители с проблеми на стомашно-чревния тракт. Като натурален продукт може да се използва продължително, но без да се превишава препоръчаната дневна доза.

Как се приема

Стандартният прием на БЯЛА ВЪРБА КОРА е една капсула на ден – с вода, след хранене.

Възможни нежелани ефекти

Възможни са редки прояви на алергия – обрив, кашлица и затруднено дишане. Проявяват се при потребители, които имат свръхчувствителност към съдържащите аспирин продукти.

Възможно е временно отслабване на слуха.

Кога НЕ БИВА да се употребява

БЯЛА ВЪРБА КОРА комплекс не се използва при пациенти с алергия към аспирин.

Продуктът не се прилага за лечението на деца.

Не използвайте по време на бременност или кърмене.

Ако пациентът е на дългосрочна терапия с аспирин за разреждане на кръвта, приемът на БЯЛА ВЪРБА КОРА може да бъде допуснат само с лекарско разрешение за всеки конкретен случай.

Взаимодействие с други медикаменти

БЯЛА ВЪРБА КОРА се квалифицира като билков продукт, но специалистите препоръчват някои ограничения при възможен паралелен прием с други лекарства. Рисковите комбинации са с диуретици, лекарства за намаляване на кръвното налягане, антикоагуланти, нестероидни противовъзпалителни.

______

Усреднена цена в аптеките – 33 лв за опаковка от 100 капсули

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *