ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Как този 78-годишен мъж победи рака на дебелото черво?

Мъж на 78-годишна възраст успя да победи коварното заболяване рак на дебелото черво. Единственото нещо, което променил възрастният пациент, е собственото му меню. Той спрял да се храни с всякакви месни и млечни продукти и е преминал на лека плодово-зеленчукова диета.

През месец април лекарите съобщили на Алън Тейлър, че му остават броени месеци живот и не могат да му помогнат. Обяснението – болен е от рак на дебелото черво, който се е разпространил и в тънките черва.

рак на дебелото черво
Алън Тейлър победи рака със здравословно меню

През месец август същите доктори казали на Тейлър, че е напълно здрав.

Мъжът, който по професия е инженер, получил писмо от лекарите, че се е излекувал от рак. Новите изследвания показвали, че той е победил заболяването. По негови думи това се дължи изцяло на новото му меню.

“През септември миналата година претърпях сложна операция, по време на която докторите отрязаха 9 см от дебелото ми черво. След това бях подложен на 3-месечна химиотерапия. За съжаление през месец април ми съобщиха, че ракът се е разпространил и в тънките черва.

След като лекарите ми заявиха, че не могат да ми помогнат, потърсих алтернативни начини за лечение. Използвах интернет, доверих се на продавача в местния магазин за здравословни храни и си направих ново меню. Към днешна дата аз съм здрав”, разказва Тейлър пред “Sunday Mirror”.

Ето я и неговата диета:

– Приемане на една чаена лъжица ечемичена трева на прах в гореща вода по два пъти на ден – сутрин и вечер.

– Изяждане на 10 порции свежи плодове и зеленчуци всеки ден.

– Премахване на месните и млечните продукти от менюто.

– Прием на билкови таблетки – билки на прах, къри, кайсиеви ядки, селен.

– Прием на витамин C.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *