Р

РЕСПИВАКС / RESPIVAX

РЕСПИВАКС е имуностимулатор от полибактериален тип. Приемът на този продукт (има варианти за деца и за възрастни) стабилизира имунната система и я прави устойчива срещу причинители на дихателни инфекции.

Продължение »

РЕСТАРТА / RESTARTA

РЕСТАРТА е продукт на растителна основа, чийто прием упражнява благоприятно въздействие върху нервната система. Неутрализира състояния на напрегнатост и тревожност, успокоява, подобрява настроението и оптимизира емоциите.

Продължение »

РЕСПИГАРД / RESPIGUARD

Капсулите РЕСПИГАРД са ефективен вариант за подкрепа на имунната система при смяна на сезоните и очаквано нарастване на риска от простуди и вирусни заболявания.

Продължение »

РЕАКТИН / REACTIN

реактив

РЕАКТИН е противоалергичен продукт. Препоръчва се за облекчаване симптоматиката на сезонен и целогодишен ринит – добър при проблеми с очите и носа. Прилага се успешно и за овладяване на хронична копривна треска.

Продължение »

РОВАМЕТ / ROVAMET

ровамет

РОВАМЕТ е лекарствен продукт, съчетаващ въздействията на антибиотичната група макролиди и антимикотичната имидазоли. Използва се за лечение на остри и хронични инфекции в денталната медицина – добър при зъбни абсцеси, перикоронит, гингивит, стоматит, пародонтит и др. Като профилактично средство предотвратява постоперативни инфекции и усложнения при стоматологични интервенции.

Продължение »

РЕПАРИЛ / REPARIL

Таблетките РЕПАРИЛ въздействат при посттравматични състояния и оперативни интервенции с отоци. Под същото наименование могат да се намерят гел и охлаждащ спрей, прилагани след контузии и навяхвания за предотвратяване на отоци.

Продължение »

РОЛЕТРА / ROLETRA

ролетра

ози лекарствен продукт се препоръчва при алергии и сенна хрема. РОЛЕТРА има способността да блокира хистамините в организма и по този начин да облекчава симптоматиката, характерна за тези състояния. Касае се за сезонни или целогодишни прояви като зачервяване, сърбеж и кожни обриви, хрема, кихане, зачервяване и сълзене на очите, парене. Ефективен при копривна треска.

Продължение »

РУТАСКОРБИН / RUTASCORBIN

рутаскорбин

С помощта на РУТАСКОРБИН се намалява оксидативният стрес в организма; оптимизират се клетъчният метаболизъм и възстановителните процеси в тъканите. Приемът на продукта действа оздравително върху клетъчните мембрани и предотвратява чупливостта на капилярните стени. Последното се наблюдава често при дълготраен прием на медикаменти за контрол върху болестни процеси на сърдечно-съдовата система. Има противовъзпалителен и противоалергичен ефект.

Продължение »

РИНОЛЕКС / RHINOLEX

ринолекс

РИНОЛЕКС е маз за нос – комбиниран лекарствен продукт, който действа успешно при остър и хроничен ринит, както и при по-леки форми на хроничен синузит. Съдейства за овладяване на инфекцията, редуцира възпалителния процес, улеснява дишането и подпомага преодоляването на дискомфорта и болката.

Продължение »

РОВАТИНЕКС / ROWATINEX

роватинекс

РОВАТИНЕКС е продукт с балансирани съставки, които съдействат за преодоляването на проблеми с бъбречни камъни. Приемът му подпомага отделянето и изхвърлянето на вече образуваните малки конкременти и предотвратява образуването на нови.

Продължение »

РЕСПИХЕЛП / RESPIHELP

респихелп

РЕСПИХЕЛП е продукт от групата на хранителните добавки с доказан благоприятен ефект върху дихателната система и имунитета. Успешно действащ компонент в програми за детоксикация. Препоръчва се при отслабване на организма в резултат на натрупани токсини от различен характер – въздействие на работна или околна среда, тютюнопушене и пр.

Продължение »

РЕФЛУКСЕЙД СИРОП / REFLUXAID SIRUP

рефлуксейд

РЕФЛУКСЕЙД сироп е продукт от ново поколение, който нормализира киселинната среда в стомаха и предпазва от прояви на рефлукс и други болестни прояви на стомашно-чревния тракт. Активният компонент магнезиев алгинат предпазва стомашната лигавица от въздействието на киселините и заедно с билковите екстракти предотвратява връщането на стомашно съдържимо в хранопровода.

Продължение »