Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Има ли билки, които да ни помогнат да откажем цигарите

Съществуват някои билки, които могат да помогнат на човек да се откаже от тютюнопушенето. Тези билки оказват различни ефекти, които ще улеснят процеса на спиране на тютюнопушенето.

Овес: Една от най-добрите билки за справяне със стреса на организма при отказа от тютюнопушенето.

Лобелия: Това е много силна билка, която помага за успокояване на ума и отпускане на тялото. Помогнала е на много хора да се откажат от тютюнопушенето. Тази билка се вари и се пие под формата на чай след употребата й тютюневия дим предизвиква много лош вкус в устата.

Върбинка: Тя контролира желанието за пушене успокоява нервите и премахва зависимостта от никотина.

Исоп: Има способността да се справи със задръстванията от слуз в белите дробове предизвикани от по продължителния прием на тютюнев дим. Помага за облекчаване на тревожност и дори истерия.

Корейски женшен: Това е една от най-популярните билки за енергийно стимулиране на организма, както и за справяне със стреса. Облекчава умората и безпокойството предизвикани при отказа от цигари. Женшенът е известен с това, че възстановява баланса в организма, което може да помогне на пушачите да се адаптират към липсата на никотин.

Китайски лимонник: Съдържа растителни компоненти, които помагат на мозъка произвеждат повече ендорфини (естествено срещащи се химични вещества, които стимулират чувството на благосъстояние). Отпуска при състояние на нервно напрежение при хора, които се стремят да се откажат от тютюнопушенето.

Хлъзгав бряст: Прави храносмилането по-лесно, като по този начин подобрява храносмилателния дискомфорт, които се проява понякога при спирането на цигарите.

Валериан: Един от водещите седативни билки, използвана за подпомагане на хора с безпокойство, стрес и безсъние. Валерианът е билка, която може да се справи с проблемите на безсъние, безпокойство и тревожност предизвикани при отказа от тютюнопушене.

Кудзу корен: това е най-невероятната триумфираща в света лековита билка без аналог, изцеряваща алкохолизма напълно. Тя е най-доброто и мощно средство във фитотерапията за отказване от алкохолизъм и тютюнопушене, което ликвидира и тежките последици от тях и се е наложило дори в рамките на официалната медицина.

Днес има много продукти против тютюнопушене, но са малко тези, които наистина дават резултат в битката за спиране на цигарите! Хранителната добавка Кудзу Корен, която се предлага в България е продукт на американската фирма „SWANSON” и е одобрена от Американската агенция по храните и лекарствата /FDA/. Тя е доказан лидер като продукт за спиране на цигарите!

 

Все още ли искате да пушите? СПРЕТЕ ЦИГАРИТЕ С КУДЗУ КОРЕН – най-доброто средство в света против тютюнопушене!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От 3 до “Има ли билки, които да ни помогнат да откажем цигарите

  1. Pingback: Защо трябва да откажете цигарите? | Лекува нет

  2. Pingback: 7 причини да спрем да пушим | Лекува нет

  3. Pingback: 7 храни, които разграждат мазнините в тялото | Лекува нет

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *