Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Изпитани билкови комбинации при хрема и възпалено гърло

Подгответе се отрано за предстоящата вирусна атака

Не след дълго сезонът на настинките ще е в разгара си и би било добре да се подготвим предварително.

Разбира се най-често срещаните симптоми при настинка са хремата и възпаленото гърло. В такива случаи на първо място е добре да имате носни кърпички в джоба си. вероятно личният лекар веднага ще се погрижи да ви предпише капки, но малцина са тези, които са наясно, че не трябва да се прекалява с тях.
Препоръчваме ви няколко билки, които ще облекчат състоянието ви, без да натоварват организма с допълнително химикали.

Особено ефикасна при хрема е ехинацеята. Специалистите препоръчват да я комбинирате с увеличен прием на витамин С, за да засилите ефекта й.

Подгответе се отрано за предстоящата вирусна атака
Подгответе се отрано за предстоящата вирусна атака

Евкалиптовото масло има силно отхрачващо действие и антибактериални свойства. Тъй като пречиства ефикасно дихателните пътища то се е превърнало в неизменна съставка на таблетките за възпалено гърло. Може би сте забелязали, че почти няма таблетки за възпалено гърло и кашлица, които да не са с аромат на евкалипт.

Джинджифилът е отлично средство за лечение на хрема и кашлица. Необходимо е само да си купите суров корен и да дъвчете малки парчета от него, които предварително сте обелили.
Ще останете изненадани от мощното му действие и почти мигновения ефект.
Ако ви е неприятен да го дъвчете, настържете малка част от корена, добавете една супена лъжица пчелен мед и го изяжте, пише ezine.bg.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *