Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Направете си джинджифилова бира – лекува артрит, болки в стомаха, намалява холестерола и кръвната захар

Джинджифилът е бил използван от холистична медицина за лечение на много здравословни проблеми, като стомашни заболявания и артрит

make-ginger-beer Можете да направите тази вкусна и полезна джинджифилова бира и у дома, като ползвате пресен или сушен джинджифил, малко захар и лимонов сок.

Може ли джинджифилът да намали на болката и възпалението?

Джинджифилът е добре известен със своите ползи за здравето, и е доказано, че притежава успокояващ ефект, когато се използва за лечение на мускулни болки и болки в гърба. Много клинични проучвания и изследвания са доказали, че джинджифилът може да помогне на хората, които страдат от някои дегенеративни заболявания, като ревматоиден артрит и хронична болка.

Необходими продукти за джинджифиловата бира:

– 200 грама белен и ситно нарязан джинджифил

– 450 мл вода, филтрирана

– 225 грама захар

– 115 мл газирана вода

– Лимонов сок, не повече от една чаена лъжица, или няколко капки, а ако обичате по-кисело може да добавите и на вкус

– Лимонови резенчета

Начин на приготвяне:

Изсипете филтрираната вода в тенджера и я оставете да заври. Добавете джинджифила във врящата вода. Намалете огъня и варете още 5 минути. Свалете тенджерата от котлона и я оставете за 20 минути. Прецедете течността, за да махнете парчетата джинджифил.

Сега трябва да се подготви сиропа в отделна купа: разтваряте захарта с 1 чаша преварена вода. Смесете половин чаша сок от джинджифил с 1/3 от чаша сироп и половин чаша газирана вода. Добавете малко чист мед и лимонов сок. Гарнирайте с лимонови резенчета.

Ползи за здравето на джинджифиловата напитка

Джинджифилът е много ефективен за лечение на стомашно неразположение, защото подобрява процеса на храносмилането. Установено е, че е в състояние да намали холестерола и високите нива на кръвната захар. Джинджифиловата бира може да намали симптомите на настинка и грип и е ефективна за подобряване циркулацията на кръвта и предпазване от онкологични заболявания.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *