ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Режимът на Кейт Мидълтън – лесен и здравословен

Херцогинята впечатлява със стегната фигура дори и след второто раждане

кейт Кейт Мидълтън непрекъснато е под обсега на фотографите и само няколко месеца след раждането на принцеса Шарлот демонстрира фина и стегната фигура. Според специалисти тя е свалила най-малко десет килограма, след като е дала живот на дъщеря си. Режимът на херцогинята не включва сложни козметични или дори хирургични операции, каквито злонамерени коментари бяха изложени. А чисто и просто – строга диета.

СМУТИТА И СУПЕРХРАНИ

Херцогинята е избрала режим, при който се ядат единствено натурални продукти. Основното е, че повече от тях се приготвят на смутита. Позволени са също и всякакви суперхрани като годжи бери, спирулина, чия. Ядат се много салати и плодове, предимно сурови. Две трети от храните се приемат сурови, а само останалата една трета може да се обработва, но не на повече от 45-50 градуса по Целзий. По-високата температура унищожава полезните ензими в продуктите.

Затова се препоръчва те да се приготвят на пара без никаква мазнина. Диетолози обясняват, че този режим е идеален не само за поддържане на добра форма, но и за пречистване на организма и съответно влияе и на вида на кожата и косата.

СЪМНЕНИЯ И СЛУХОВЕ

Някои обаче изразиха съмнения херцогинята да се е подложила на такъв режим след раждането, особено ако кърми, защото колкото и да е полезно пречистването на организма, то не бива да се осъществява от кърмачки. По време на него в организма се отделят токсини, които могат чрез кърмата да се предадат на бебето, пише „За жената“. Затова специалисти препоръчват такива режими да се правят едва след отбиване на бебето.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *