Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

3 билкови рецепти, които помагат при хроничен бронхит

Хроничният бронхит е възпалително заболяване на бронхите. Обикновено се провокира от вирусни инфекции. Можете да се справите лесно с този проблем, залагайки на билкови рецепти. Вижте 3 от тях:

1. Смесете хубаво 1 суп.л. синапено семе, 1 суп.л. ленено семе, 1-2 орехчета с черупките, 1 суп.л.цвят от бъз, 1 суп.л. лайка. Всичко се залива с половин литър вода и се оставя да кисне около 4 часа. Сместа се вари 15-ина

хроничен бронхит
Как да си помогнем при хроничен бронхит?

минути на тих огън и се прецежда. Добавят се 100 грама мед и сока на един лимон.

Пие се по 2 пъти на ден – сутрин и вечер, 20 минути преди ядене по 1 суп.л.

2. Смесете 50 гр стръкове от медуница и още по толкова листа от живовляк и стръкове от мащерка. Сложете и 20 гр цвят от глог. Една чаена лъжица от тази смес залейте с 200 мл вряща вода. Сварете всичко около 3 минути, оставете да се кисне 1 час и прецедете. Това е количеството за един прием. Пийте от отварата дневно по 200 мл преди хранене. Можете да добавите и мед.

3. Сложете в 600 мл вода два локума. Добавете и 3 леко счупени ореха с черупките, 2 листа индрише с дръжките. Сварете всичко докато се разтопи локумът, след което прецедете. Приемайте от тази смес по 1 суп.л. на два часа.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *