Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ето как може да подобрите храносмилането без билки и лекарства!

Не пренебрегвайте естествените начини за подобряване на храносмилането

asani Те не само са по-ефективни, но са лесни за изпълнение, достъпни и най-вече – много полезни!

Има упражнения за болки в гърба в областта на шията, главоболие и болки в ставите на ръцете и краката и упражнения, които се използват за гимнастика на очите. Оказва се, че за стомаха също има подходящи упражнения.

Подобряване на храносмилането е възможно не само чрез правилно хранене и специални хранителни добавки. Системата йога предлага упражнения, които помагат на нашата храносмилателна система работи правилно.

Опитайте това упражнение от системата йога. То помага за освобождаването на натрупани газове. То не само облекчава подутия корем, а и предотвратява образуването на газове в червата, тъй като подобрява храносмилането.

Легнете по гръб, поставете ръцете отстрани на тялото, опънете краката. Свийте лявото коляно, доближете го до гърдите и леко притиснете бедрото към стомаха. Докато вдишвате, приближете главата към коляното.

Присъединете десния крак по същия начин. Задръжте в продължение на 5-10 вдишвания и издишвания. Не забравяйте, че трябва да стягате краката с ръце при вдишване и да ги разхлабвате при издишване.

Apanasanu – това е друго упражнение, познато на йогите. Чрез него в организма ни се случва нещо, което индийците наричат „освобождаване на вятъра.“

Колената са притиснати към стомаха. Така се прави един вид масаж на вашите вътрешни органи. Лявото и дясното коляно извършват здравословен натиск на двата края на дебелото черво.

За да изпълните това упражнение трябва да лежите по гръб и да се отпуснете. Сгънете краката в коленете. При вдишване издърпайте ръцете си напред и хванете коленете. При издишване прегърнете коленете си, като ги притискате към стомаха. Задръжте в тази позиция в продължение на 5-10 вдишвания. Дишането трябва да бъде дълбоко. След няколко опита ще може да намерите идеалната позиция на тялото за този асан. Важното е по време на изпълнението да се чувствате комфортно, да сте спокойни и отпуснати.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *