Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как да облекчим главоболието и да ликвидираме умората само за 30 секунди?

Главоболието, особено когато е комбинирано с умора, може да причини големи страдания

главоболие Има много начини, чрез които може да се победи главоболието. Има и много обезболяващи хапчета, които се предлагат в аптеките. Начинът, който ви предлагаме, е лесен, евтин, може да се приложи навсякъде и по всяко време и е точно толкова ефективен, колкото е и хапчето при главоболие. Но за разлика от от него, този метод няма абсолютно никакви странични действия.

Акупунктурата е техника, при която практикуващите майстори стимулират определени точки от тялото, най-често чрез вмъкване на тънки игли през кожата. Акупресурата е подобна на акупунктурата, но се бори със заболяванията без да се поставят някакви игли.

Ето един възможен начин, чрез който можете да облекчите главоболието и стреса, без да пиете хапчета.

Стиснете месестото мястото между показалеца и палеца си, известно като Hoku в китайската медицина. Чрез прилагането на умерен до силен натиск на тази точка само за 30 секунди може да намалите стреса и напрежението. Тази точка и стимулирането ѝ чрез акупресура може да направи чудеса за вас, особено ако ви боли глава.

Какво трябва да направите? Натиснете и задръжте, докато точката на болката стихне и не почувствате как мускулите започват да се отпускат. Може да стоите със затворени очи, може да си мислите за нещо хубаво и релаксиращо, и също така може да повторите този масаж само 3 пъти за един ден. Уверяваме ви, че болката и умората ще са си отишли много преди да стигнете до третия път.

Акупресурата е описана в различни текстове векове преди нас. Китайската и японската медицина са се доверили на този древен опит. Ефективността на акупресурата я прави популярна в цял свят. И днес тя е една от стандартните здравни практики в Япония и Китай.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *