ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Опитайте веднага: чудна напитка гори мазнини и чисти шлаки

Гори мазнини и чисти шлаки – опитайте тази вкусна напитка

Пийте редовно тази вкусна и полезна отвара и сами ще се убедите в невероятния ефект, който тя ще окаже на тялото ви.

мазнинин

Това e още една страхотна рецепта, която, освен че е евтина, вкусна и без калории, също така разполага и с 3 ефекта върху здравето: почиства организма от токсини, повишава обмяната на веществата и помага при загубата на тегло.

Основните съставки на тази напитка са ябълка и канела.

Антиоксидантите в канелата стабилизират нивата на кръвната захар и намаляват желанието за въглехидрати. В същото време те не насърчават прекомерната секреция на инсулин, което е важно, ако искате да отслабнете успешно.

Проучванията показват, че само половин чаена лъжичка канела на ден може да намали количеството на лошия холестерол. Канелата също така помага при лошо храносмилане и улеснява процесите за намаляване на триглицеридите.

Вода с ябълка и канела – 0 калории!

Необходими съставки:

  • 2 ябълки,
    1 пръчка канела (или 1 чаена лъжичка канела на прах),
    около 1,5 – 2 л вряла или филтрирана вода.

Начин на приготвяне:

Нарежете ябълките на филийки, добавете една пръчка канела (или 1 чаена лъжичка канела на прах) и ги покрийте с 1,5-2 литра преварена (но не много охладена) или филтрирана вода.

Оставете напитката за 1 – 2 часа.

Пийте през целия ден, когато сте жадни.

За по-силен аромат и по-богат вкус може да настържете ябълките.

Комбинацията от ябълка и канела е фантастична за регулиране обмяната на веществата и за ефективно намаляване на теглото чрез премахване на излишни течности, задържани в организма.

Опитайте още утре!

Храните, които предизвикват значително отделяне на инсулин също насърчават отлагане на мазнини в тялото. Според експерти канелата пази секрецията на инсулина под контрол, като това позволява успешната загуба на мазнини.

Опитайте бързо тази уникална напитка и сами ще се убедите колко е полезна! Можете да я препоръчате на близки и приятели, които имат проблем с излишните килограми или искат да направят прочистване на организма. Отварата гарантирано помага!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *