Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Здравна нумерология: има ли код на лечението?

Нумерологията може да ви подскаже за някои евентуални проблеми със здравето

нумерология
Специалистите по нумерология уверяват, че предразположеността към различни заболявания, както и методите за тяхното лечение зависят на само от зодиакалния знак, под който се е родил човек, но и от цифрите на датата на раждане. Лесно е да узнаете своя персонален числов код: направете сбор от всички цифри на рождената си дата, като крайния резултат се събира отново, за да получите едноцифрено число. Например, ако сте родени на 1 юли 1983 г., съберете: 1+7+1+9+8+3. Получава се 29; 2 + 9 = 11. 1+1=2 Това е вашият код. И така…

Ако вашият персонален код е 1, то вие сте предразположени към сърдечносъдови и очни заболявания. Полезно за вас е да ядете мед, стафиди, портокали; лимони, фурми, орехи, ечемичен хляб. От билките използвайте киселец, жен-шен, лайка, шафран. Промени в здравето следва да очаквате на 19, 28, 37 и 55 години.

Ако вашето персонално число е 2, вие сте склонни към болести на храносмилателните органи. Обръщайте внимание с какво се храните. На масата ви трябва да има салати, зеле, ряпа, краставици и пъпеши. Промени в здравето ще настъпят на 20, 29,47 и 65 години.

Кодът ви е равен на 3? Ваш бич е нервната преумора. Това е така, защото сте склонни повече да мислите за другите, отколкото за себе си, вечно се нагърбвате с чужди проблеми и постоянно отлагате почивката. По тази причина имате нездрав цвят на лицето и проблеми с кожата. Яжте повече боровинки, цариградско грозде, вишни, ягоди, ябълки. Добре е да опитате и цвекло. Изменения в здравословното състояние очаквайте на 12, 21,39, 48 и 57 години.

„Четворките“често страдат от неприятни заболявания, които е трудно да бъдат диагностицирани. Те имат анемия, меланхолия, главоболие. Полезни за вас са психотерапията и хипнозата. Не пийте много лекарства. Що се отнася до храненето, обезателно включете във диетата си спанак и червено месо. Трябва да обърнете особено внимание на своето здраве на 13,22,31,40,49 и 58 години.

„Петиците“ обикновено страдат от неврози и безсъние. Научете се да се успокоявате и да си почивате. Особено полезни за вас са морковите, пащърнакът, морското зеле и ядките. Важните за здравето ви години са 14, 23, 41 и 50.

Ако числото ви е 6, то вие можете често да страдате от заболявания с простуден характер, както и от белодробни болежки. Жените е възможно да имат проблеми с гърдите. На старини се появяват сърдечносъдови проблеми. Препоръчителни за вас са бобовите храни, пъпеши, ябълки, праскови, нарове, смокини, ядки. Важни изменения в здравето на „шестиците“ са вероятни на 14, 24,42, 51 и 60 години.

„Седмиците“ са неспокойни и раздразнителни, често склонни да изпадат в меланхолия и депресия. Имат проблеми с кожата: повишена чувствителност или силно потоотделяне. Особено полезна храна за тях са краставиците, зелето, гроздето, ябълките, киселецът и гъбите. Промени в здравето ви очакват на 7,16, 25, 34, 43, 52 и 61 години.

При „осмиците“ са налице проблеми с черния дроб и стомашно-чревния тракт. Те често страдат от главоболие и са склонни към ревматизъм. За вас е полезна вегетарианската диета. Употребявайте повече спанак, моркови, целина. Важни за здравето ви години са 17, 26, 35, 44, 53 и 62. –

Хората, чието персонално число е 9, често боледуват от трески, морбили, шарка, скарлатина. Пазете се от инфекции. За вас са полезни лук, чесън, хрян, сок от коприва. Желателно е да ограничите алкохола и мазната храна. Важни изменения в здравословното състояние ви очакват на 18, 27, 36,45 и 63 години.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *