ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Подобрете храносмилането и победете метеоризма с тази естествена и лесна лесна рецепта!

Научете как можете да решите проблема с подуването на стомаха, известно още и като метеоризъм по здравословен и естествен начин

метеоризъм

Когато казваме, че има средство за защита срещу метеоризъм, ние имаме предвид, навици и полезни съвети, които можете да изпълнявате, за да промените ежедневието си, като по този начин ще решите проблема с метеоризъм.

Проблемът с подуването на корема и събирането на газ в него често се дължи на недобре смляна храна, както и на някои храни, богати на въглехидрати и лактоза. Въпреки това, налице е еликсир, който ще реши проблемите ви.

Много подправки и билки правят храносмилането по-лесно. На хората, които имат тези проблеми, се препоръчва да ги използват често. Въпреки това, най-голямо въздействие върху намаляването на храносмилателните проблеми са така наречените газогонни растения, които са богати на етерични масла и имат благоприятен ефект върху храносмилането. Те насърчават създаването на ензими, които улесняват храносмилането. Сред тях са подправки като джинджифил, анасон, мента и мащерка.

За да се засили техният успокояващ ефект, те трябва да се комбинират с лайка или глухарче. А ако ги добавите към кисело мляко, заедно с резен ананас, който е богат на ензими, вие ще направите отвара, която ще насърчи по-лесно храносмилането и ще освежите деня си.

Ето една рецепта, която ще ви накара отървете от всички проблеми с храносмилането, подутия стомах и тежест в областта на корема.

Необходими съставки:

– 1 к. чаша студен чай от лайка и глухарче.

– 1 к. чаша ягоди

– 1 к. чаша парчета ананас

– 1 кофичка кисело мляко с пробиотични бактерии

– 1 чаена лъжичка мед

– 1 к. чаша ледени кубчета

Поставете всички съставки в блендер и ги обработвайте, докато стане еднородна смес. След това изсипете напитката в чаша. Останалото съхранявайте в хладилник. Напитката се приема един час след хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *