Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Бързи лекове при кашлица

Не е необходимо да тровите организма си с лекарства

С рязкото захлаждане на времето кашлицата е един от първите проблеми, които се появяват.

Едно от най-ефикасните средства за лечение на неприятната кашлица са инхалациите, които овлажняват и успокояват лигавиците на дихателната система.
За целта можете да се доверите на лулата инхалатор с хималайска сол.

Разбира се народните рецепти за облекчаване на кашлицата са многобройни, но ние сме се спрели само на най-ефикасните от тях.

Не е необходимо да тровите организма си с лекарства
Не е необходимо да тровите организма си с лекарства

Рецепта №1
Вземете пет броя дафинови листа и ги варете в продължение на пет минути в 500 мл. вода. Прецедете сместа и след като поизстине, я подсладете с пчелен мед. Пийте от отварата вместо вода.

Рецепта №2
Тази рецепта е много подходяща за извеждане на досадните храчки при кашлица. Необходими са ви 5-6 листа от индрише, лукчета, небет шекер, семенника на една дюля, счукани орехи /заедно с черупките/, 1 глава лук /необелена/.
Залейте продуктите с един литър вода и варете 15 минути, след като заври. Пийте по всяко време от тази смес до облекчаване на състоянието.

Рецепта №3
Другата рецепта, доказала ефикасността си през годините е с черна ряпа. Вземете една черна ряпа, издълбайте кладенче в средата и го напълнете с мед /може и захар/. Оставете я за няколко часа, докато кладенчето се напълни със сок и приемайте от него по 1 ч.л. няколко пъти на ден, пише edna.bg.

Лулата инхалатор с хималайска сол върши чудеса при кашлшица.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *