ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Сок от люцерна и прополис гонят лошия холестерол

Днес едва ли ще намерите човек, който да не е чувал за опасностите от високите нива на лошия холестерол

сок люцерна Също толкова много са и хората, които не променят диетата си, за да се спасят от лошия холестерол. Може би вие не сте от тези хора, които имат проблеми със здравето, но не правят нищо, за да ги решат. Точно за такива като вас lekuva.net събра няколко билкови рецепти, които свалят лошия холестерол.

Рецептите са лесни, изпробвани и много ефективни. От вас се иска само да си набавите необходимите продукти, да имате търпение и дисциплина, за да ползвате тези билкови лекове достатъчно дълго. Природните лекарства изискват единствено време, за да ни изненадат с резултати каквито малко бързодействащи хапчета могат да ни осигурят.

Тинктура от прополис

Всеки ден в продължение на четири месеца взимайте по седем капки тинктура от прополис, смесени с тридесет грама пречистена вода. Тази смес се приема три пъти дневно половин час преди хранене.

Сок от люцерна

В продължение на един месец взимайте по две супени лъжици пресен сок от люцерна три пъти на ден, един час преди хранене. Люцерната е богата на витамини и минерали. В допълнение към намаляване на холестерола, сокът от люцерна помага и при остеопороза, при чуплива и слаба коса и нокти, както и при артрит.

Прах от коренищата на обикновено глухарче

Пригответе си три чаени лъжички сух корен от глухарче, който предварително сте смлели в кафемелачка. Изсипете този прах в чаша вода и оставете тази смес на водна баня за тридесет минути. Прецедете внимателно, щом изстине малко и взимайте по три супени лъжици четири пъти на ден в продължение на три седмици. Тази отвара помага и при кашлица, и също така нормализира съня.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *