Home / Народна медицина / 3 рецепти против запек

3 рецепти против запек

3 рецепти против запек

Ако имате запек, може да се справите с този проблем по няколко начина – с готовия и проверен продукт Бодилакс или сами да си приготвите лек в домашни условия

Смилат се 1 кг смокини (зрели) с машинка. Омесват се с 10-15 грама брашно от билката майчин лист. Отварата се слага в малки бурканчета и се съхранява във фризер. Едно от бурканчетата се слага във фризер и се взема по 1 супена лъжица 1 час преди закуска.

Взема се 1 клубен захарно цвекло и се сварява до омекване в 2 литра вода. Пие се по 1 чашка няколко пъти дневно на гладно.

От билката кукуряк се взема корена. Разцепва се на две и едната половина се вари в 250 мл вода. След кипване на бавен котлон ври още 5 минути. Пие се по 1 кафена чашка.

Ако не Ви се занимава да си направите сами лек в домашни условия при запек, може да се доверите на изпитаната и с доказано действие рецепта на изтъкнатият проф. д-р Петър Манолов, която е позната на българския пазар под името Бодилакс продукт не само за запек и отслабване, но и за цялостна регулация на стомашно-чревния тракт.

СПРИ БОЛКАТА

Избрано за теб


One comment

  1. На всеки действа по различен начин, но в дъното на тази лечебност стои: САМОВНУШЕНИЕТО И ПСИХИЧЕСКАТА НАГЛАСА НА ОРГАНИЗМА, ЧЕ ЩЕ СЕ ИЗЛЕКУВА!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>