ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Как да разберете дали бенките ви не са признак за рак?

Бенките са два вида петна по тялото. Някои от тях са безвредни, а други могат да причинят дразнене на кожата и дори рак. Всяка бенка, която започва с кървене или повреди върху кожата на лицето, ръцете, краката или някоя деликатна част от тялото се нуждае от незабавна медицинска помощ. Можете да разберете дали една бенка има нужда от медицинска помощ, чрез някои промени в кожата си. Ето как да ги разпознавате, пише ehow.com.

benkite

  • Бенките са с различни размери, форми и цветове. Те могат да се показва на всяка част на тялото, самостоятелно или в групи.
  • Повечето бенки се появяват в първите 20 години от живота на човек, въпреки че те могат да се появят и по-късно.
  • Забележете точния размер, формата и цвета на бенката. Бенките са както малки, така и големи. Цветът е най-вече кафяв, черен или розов.
  • Проверявайте размера и цвета на бенката всеки ден за всякакви промени.
  • Обърнете внимание, ако бенката става по-твърда или увеличава размера си.

    Също така е важно дали няма около нея да се появи сърбеж. Това може да се дължи на инфекция, която изисква незабавна медицинска помощ.

  • Ако бенката кърви, трябва незабавно медицинско лечение.

Следете за нови бенки,  развиващи се по тялото ви. Консултирайте се с вашия дерматолог незабавно, ако забележите ненормален растеж на бенки по кожата си.

Бенките определят скоростта на стареене

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *