Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Сребърна вода лекува генитални брадавици

Природолечителите смятат, че брадавиците са резултат от токсини в организма и недостатъчно ефективна имунна система

брадавици

Гениталните брадавици са малки, плоски или остри издатини. Те са меки, влажни, розови или червени на цвят, единични или на гнезда, наподобяват цвят от карфиол и не са люспести.

Когато е налице заразяване с генитални брадавици при жените, те се наблюдават по външните гениталии, във вагината, на шийката на матката, около ануса или в ректума. При мъжете тези образувания се явяват на върха на половия член. Има случаи, в които се откриват и върху скротума или около ануса. Заразяване с генитални брадавици се наблюдава и в устата на човек, който е имал орален секс със заразен. По-рядко се срещат между пръстите на краката.

Има ли алтернативни начини за лечение на брадавици и какви са те?

Това е само част от алтернативното лечение на брадавиците. Подбрани са само най-ефикасните методи.

Ароматерапия

Брадавиците са резултат от вирусна инфекция, затова целта на лечението с ароматерапия е да унищожи вируса чрез прилагане на подходящо етерично масло. Много масла имат антивирусни свойства, затова терапевтът трябва да избере най-подходящото. Маслата от лук и чесън имат силно антивирусно действие, но поради мириса им вероятно е по-приемливо маслото от чаено дърво.

Сребърна вода

Успешно е приложението на сребърна вода срещу вируси от всякакъв вид. Тя може да се прилага външно или вътрешно, за да засили имунната система и да предотврати образуването на брадавици.

Билколечение

Билколечението при генитални брадавици и други болести, предавани по полов път, привлича вниманието поради епидемиологичното им разпространение в развиващите се страни, където повечето хора не могат да си позволят алопатично лечение. Традиционно лекарството от Колумбия, която е обект на изследване, е екстракт от растения от семейство Млечкови (Euphorbia). Тези съставки от години се използват за лечение на язви, тумори и брадавици. Някои от тях успешно лекуват генитални брадавици.

Преди да се започне лечение на брадавицата с билки, е нужно да се премахне колкото е възможно по-голяма част от брадавицата.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *